VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“HASTALARI FELÇLİ OLMAKTAN KURTARACAK”

30 Ekim 2019

.........................

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Prof. Dr. Mehmet Reha Tolun İnme Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Dr. Muhammed Nur Öğün, yaptığı konuşmada, “Bu merkez, hastaları felçli olmaktan kurtaracak” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen açılış törenine Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Nur Öğün, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol, Medical Park Florya İnme Merkezi Nöroloji Uzmanları Prof. Dr. Mehmet Reha Tolun ile Prof. Dr. Yakup Krespi, Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran ve davetliler katıldı.

“ÇEVRESİNDEKİ TÜM İLLERDEN HASTA ALAN BİR İLİN SAKİNLERİYİZ”

Açılış töreninde konuşan Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Burada İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanemizin içinde bir ünitenin açılışını yapmak için bulunuyoruz. Böylesine merkezi bir yerde çevresindeki tüm illerden hasta alan bir iliz. Bu bakımdan gurur ve onur duyuyoruz. Bu güzel ambiyansın içinde İnme Merkezinin açılmasıyla da bu zenginliklere bir zenginlik daha katan arkadaşlarımızı kutluyorum. Bütün sağlık teşkilatı çalışanlarımıza başarılar diliyorum. İnme Merkezimiz İlimize ve hastanemize hayırlı olsun, tekrar emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“HASTALARI FELÇLİ OLMAKTAN KURTARACAK”

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Dr. Muhammed Nur Öğün ise yaptığı konuşmasında, “Bir İnme Merkezi açmak en büyük hayallerimden biriydi. Çünkü İnme Merkezi, birçok insanın felçli kalmasını engelleyebilecek bir merkez. Böyle bir merkezi Bolu’ya kazandırmak için gerçekten çok büyük emekler verdik. İzzet Baysal’ın büyük emeği ile kurduğu bu hastaneyi daha ileriye taşımak için elimizden gelenleri yapmaya çalışıyoruz. İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, sadece Bolu’nun hastanesi değil aynı zamanda Batı Karadeniz’e hizmet veren bir hastane. Dolayısıyla inme hastası sayısı oldukça fazla.  Bu anlamda birçok yenilikler kazandırmaya çalışıyoruz, İnme Merkezi de bunlardan biri. İnme Merkezi’nin bize sağlayacağı en önemli şeylerden biri de; İnme Merkezi, erken müdahale etmeyi sağlayabilirsek, hastaları felçli olmaktan kurtarmayı sağlayabilecek bir merkez olacak” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Prof. Dr. Mehmet Reha Tolun İnme Merkezi’nin açılışı yapıldı. Açılış sonrası İnme Merkezi’ni gezen Bolu Valisi Ahmet Ümit ve beraberindeki heyet Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Dr. Muhammed Nur Öğün’den merkez ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

 

  • “HASTALARI FELÇLİ OLMAKTAN KURTARACAK”
  • “HASTALARI FELÇLİ OLMAKTAN KURTARACAK”
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.