VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MASKENİ TAK, FARKINDALIĞINI YARAT

2 Kasım 2019

.............................................

Haber: Sevgi PİLGİ

Bolu’da Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle onlarca kişi hastalığa dikkat çekip farkındalık yaratmak için ellerinde döviz ve pankartlarla belediye bandosu eşliğinde yürüyüş yaptı.

2-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Bolu’da yürüyüş düzenlendi. Demokrasi Meydanında toplanan, aralarında Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Mansur Şen, İsa Özcan ile LÖSEV yetkilileri ile hastalıkla mücadele eden onlarca kişi belediye bandosu eşliğinde ellerinde döviz ve pankartlarla İzzet Baysal Caddesi’nde yürüdü. Lösemi’ye dikkat çekmek için yürüyüşe katılan birçok kişi turuncu tişörtler giydi.  Farkındalık yaratmak için düzenlenen yürüyüş Anıtpark’ta sona erdi. 

Yürüyüşün sonunda Anıtpark’a çelenk bırakıldı. Lösemiyle mücadelesini kazanan Sude Turgut, iki kere lösemi tedavisi gördüğünü açıklayarak, “LÖSEV hem maddi hem de manevi yönleriyle beni destekledi. Bugün buradaysam bu LÖSEV sayesinde. Bu süreçte hem vakıf hem aileler olsun kocaman bir aile olduk. LÖSEV ile birlikte bu şekilde çalışmalar yapıyorum. İl içi, il dışı bilinçlendirme çalışmaları yapıyoruz. İnsanlara en iyi bir biçimde anlatmaya çalışıyoruz. İnsanlar da bizlere en doğru şekilde yardımcı oluyorlar. Sizden de bugünden itibaren LÖSEV’İ yakınlarınıza en iyi şekilde anlatmanızı rica ediyorum. Bizim için en büyük yardım budur” şeklinde konuştu.

Kent meydanında düzenlenen kukla gösterisi ilgiyle izlenirken programa katılan çocuklar neşeli dakikalar geçirdiler. Etkinlikler kapsamında LÖSEV, seminerler düzenleyerek bilinçlendirme çalışmaları yapacak.

  • MASKENİ TAK, FARKINDALIĞINI YARAT
  • MASKENİ TAK, FARKINDALIĞINI YARAT
  • MASKENİ TAK, FARKINDALIĞINI YARAT
  • MASKENİ TAK, FARKINDALIĞINI YARAT
  • MASKENİ TAK, FARKINDALIĞINI YARAT
  • MASKENİ TAK, FARKINDALIĞINI YARAT
  • MASKENİ TAK, FARKINDALIĞINI YARAT
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.