VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUHARREM İNCE'DEN ÇOK ÇARPICI SÖZLER....

24 Kasım 2019

......................

CHP'nin 2018 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri adayı Muharrem İnce, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine dair çarpıcı açıklamalar yaptı. İnce, "O dönem milletvekili listeleri açıklanınca yanımda duran bütün arkadaşları harcadılar. Tanju Özcan'da buna dahil. Kendisi listelerde yoktu. Sonra müdahale ettik ve listeye girdi. 'Zonguldak mitinginde hastayım' dedim. Doğru değildi, ne hastası. Çekilmeyi düşündüm. İlk kez size açıklıyorum. Bartın milletvekilini listeye koymamışlardı. Ekibini satmış adam oluyorsun" dedi. 

Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın sorularını yanıtlayan Muharrem İnce, 2018 yılında yapılan ve kendisinin aday olduğu Cumhurbaşkanlığı ve milletvekiliği seçimlerine dair açıklamalar yaptı. İnce, şimdinin Bolu Belediye Başkanı olan Tanju Özcan'ın 2018 yılında listelere konulmadığını ifade etti. 

"TANJU ÖZCAN LİSTE DE YOKTU"

Didem Arslan Yılmaz'ın "Aday olmamayı düşündünüz mü?" sorusuna, "düşündüm" yanıtını veren İnce şunları söyledi:

“Milletvekili listeleri açıklanınca baktım, benim yanımda duran arkadaşların hepsini harcadılar. Tanju Özcan dahil o da gitmişti, milletvekili listelerinde yoktu. Sonra müdahale ettik Özcan listeye alındı. 'Zonguldak mitinginde hastayım' dedim. Doğru değildi, ne hastası. Çekilmeyi düşündüm. İlk kez size açıklıyorum. Bartın milletvekilini listeye koymamışlardı. Ekibini satmış adam oluyorsun. Bütün milletvekillerinin hepsi liste dışı bıraktılar. 'Çekileyim, buyrun kendiniz aday olun' dedim. Sonra 'kamuoyunda Cumhurbaşkanı adayı oldu şımarıklık yapıyor, derler' dedim. Ama çekilsey miydim o zaman? Şimdi tekrar geri dönsem, çekilirdim. Ama ben Cumhurbaşkanı olmayı istiyorum. Kazanmak istiyor, Türkiye'yi yönetmek istiyorum. Eğitimi çağdaşlaştırmak, tarımı ayağa kaldırmak, Suriyeliler sorununu çözmek, yargı düzenini sil baştan yenilemek istiyorum.”

1 yorum yapılmış
  • Nallhanl
    26 Kasım 2019 • 13:26
    Ama kazansaydı tüm chp yanında olurdu. İnce yi kaybetmeye çalışıyorlar. Tanju özcan da ince ye destek vermeli ve chp nin başına gecirilmeli
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.