VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DÖRTDİVAN EMİN ELLERDE

3 Aralık 2019

.........................................

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dörtdivan İlçe Başkanlığı görevine Rasim Özdemir getirildi. MHP İl Başkanı Cihan Başaran, "Hedeflerimize ulaşmak için, yeni ilçe başkanımız Rasim Özdemir ve ilçe yönetim kurulunun çok büyük katkısı olacaktır" dedi.

Konuya ilişkin açıklama yapan MHP İl Başkanı Cihan Başaran, “Seçimlerden sonra zayıflayan ve eksilen yönetim kurullarımızın güçlendirilmesi için çalışmalara geçtiğimiz aylarda başlatmıştık. Bu çalışmalar neticesinde ilk olarak Dörtdivan ilçemize yeni yönetim kurulu ataması yapılmıştır. Rasim Özdemir başkanlığında oluşturulan Mhp Dörtdivan İlçe Teşkilatı hepimize hayırlı olsun. Dörtdivan ilçemize yeni bir ses, sevilen bir yüz, çalışkan bir arkadaşımız ilçe başkanı oldu" dedi.

"DÖRTDİVAN SİYASETTE SESSİZ KALMIŞTI "

Cihan Başaran, "Bir süredir Dörtdivan ilçemizde siyaset sessiz ve ıssız bir hal almıştı. Bu eksikliği gidermek amacıyla ilçe teşkilatımızda güçlendirme yaptık. Yeni atanan Dörtdivan İlçe Yönetimi, hem sivil toplum örgütleri ile hemde muhtarlarımız ile uyumlu bir çalışma içinde olacaktır. 
Benim Dörtdivan’a sevgim çok özeldir. Biliyorsunuz ben Gerede’liyim. Ancak bir yanım ilk görev yerimiz Dörtdivan, bir yanım anne tarafından Mengen, bir yanım da Yeniçağa’dır. Bu gün Dörtdivan ziyaretimize babam Ömer Başaran ile birlikte geldik. İstedim ki babam da eski dostlarını, can yoldaşlarını görsün. Cemaller Köyü bir anlamda bizim köyümüzdür. Babamın Bolu’daki ilk öğretmenlik yaptığı yerdir Dörtdivan. 
Gelecek günlerde, Dörtdivan ilçemizden, Bolu’ya yansıyacak bir uyanış hareketi ile Bolu siyasetinde belirleyici görev alacağız. MHP teşkilatları olarak, Dörtdivan ilçemizin unutulmuş ve hizmet almaktan uzak kalmış tarihini değiştirmeye adayız" şeklinde konuştu.

"YENİ İLÇE BAŞKANIMIZIN HEDEFLERİMİZE BÜYÜK KATKISI OLACAK"

Başaran "Dörtdivan ilçemizden aldığımız haklı tepkiler ve acil istekler var. Bunların her birini önemle değerlendiriyoruz. Bildiğiniz gibi biz Cumhur İttifakı ile Türkiye’nin gelecek hedeflerine ulaşması için büyük fedakarlıklarla çalışıyoruz. Dörtdivan için de elimizden gelen desteği vereceğiz. 2023 yılında yapılacak olan milletvekili seçimleri ve 2024 yılında yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde, Dörtdivan ilçemizde büyük bir başarıyı hedefliyoruz. Yani hem Belediye Başkanlığını istiyoruz, hem de milletvekili seçimlerinde en yüksek oyu hedefliyoruz. Bu hedefimize ulaşmak için, yeni ilçe başkanımız  Rasim Özdemir kardeşimin ve ilçe yönetim kurulu arkadaşlarımın çok büyük katkısı olacaktır" ifadelerini kullandı.

  • DÖRTDİVAN EMİN ELLERDE
  • DÖRTDİVAN EMİN ELLERDE
  • DÖRTDİVAN EMİN ELLERDE
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.