BOLU EMNİYETİ YILBAŞI GECESİNE HAZIR

..............................

BOLU EMNİYETİ YILBAŞI GECESİNE HAZIR
Paylaş
A-A+ Paylaş

Yılbaşı gecesi Bolu İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan tüm personel yeni yıla mesai yaparak girecek. Teşkilat, 31 Aralık 2019 tarihi akşam üstünden başlayarak 01.01.2020 tarihi sabah saatlerine kadar Bolu halkının huzuru için görev başında olacak.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri asayişi sağlamak amacıyla yılbaşı akşamından yeni yılın sabahına kadar görev başında olacak. Bolu İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Bolu halkının ve il dışından yılbaşı eğlencesi için Bolu’ya gelecek olan vatandaşların yeni yılını kutlayarak şunları söyledi: “Teşkilat olarak halkımızın huzuru, can mal kaybı olmaması adına yeni yılın sabahına kadar her zaman olduğu gibi görevimizi sürdüreceğiz. Eğlence mekanları, umuma açık yerler hep denetimimiz altında olacaktır. Halkımızın huzurlu ve mutlu bir şekilde yeni yıla girmesi için tedbirlerimizi üst seviyede tutacağız. Özellikle gençlerimizden ricam, taşkınlığa mahal vererek halkımızın huzurunu kaçırmamalarını istiyorum. Sadece asayiş yönünden değil, trafik yönünden de tedbirlerimiz üst seviyede olacak ve geceden sabaha kadar sürücüler üzerine alkol denetimlerimiz sürecektir. Huzurlu bir şekilde yeni yıla girerken, polis ile vatandaşın el ele vermesini istiyorum. Tekrardan tüm Bolu halkının yeni yılını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.” 

Kaynak: Bolu Takip Gazetesi

1 yorum yapılmış

  • YILMAZBEKTA (6 yıl önce)
    ALLAH TÜM GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN, AMİN
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.