VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"KANAL İSTANBUL PROJESİNE ENGEL OLAMAYACAKLAR"

5 Ocak 2020

........................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Kanal İstanbul projesinin yapım sürecine hız verilmesinin CHP  ve destekçisi çevrelerini  paniklettiğini belirterek, projenin İstanbul Boğazı'nı olası bir felaketten kurtaracağını, ulaşım ve ticarette Türkiye'nin elini güçlendirecek bir proje olduğunu belirtti.

Türkiye’nin yerinde sayması için 80 yıldır her projeye karşı çıkan kişilerin boş durmadığını belirten Nurettin Doğanay, “İstanbul Boğazı'nı olası bir felaketten kurtaracak, ulaşım ve ticarette Türkiyenin elini güçlendirecek Kanal İstanbul  projesi için geri sayım başlarken, 8 yıllık uzun bir çalışmanın ardından hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) Raporu kamuoyu ile paylaşıldı.

CHP VE DESTEKÇİLERİNİ PANİKLETTİ

Mega projenin yapım sürecine hız verilmesi CHP ve destekçisi çevreleri panikletti. Başta Genel Başkan  Kemal Kılıçdaroğlu  olmak üzere ana muhalefet ve destekçileri ardı ardına yaptığı açıklamalarla projeyi durdurma çağrısı yaptı. Ve son olarak CHP Bolu İl Başkanı Sayın Kazım Karsu öncülüğündeki bir grup CHP’li, Kanal İstanbul projesinin ÇED Raporuna itiraz etmek amacıyla bir araya gelip, Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne itiraz dilekçesi verdi.

KALKINMA KARŞITLIĞI HİÇ DEĞİŞMEDİ

Ana muhalefet ve destekçisi olan zihniyetin Kanal İstanbul  karşısında sergilediği refleks, 80 yıldır hiç değişmeyen bir kalkınma karşıtlığına dayanıyor. CHP ve destekçisi çevrelerin 80 yıllık tarihi görüyoruz ki milli kalkınma projelerine itirazlarla dolu. Köprüler, barajlar, havaalanları, elektrik santralleri hep CHP'nin kara listesine girdi.

AKILLARA DURGUNLUK VERECEK CİNSTENDİR

Bugün geldiğimiz noktada ise aynı refleksi sergileyen CHP zihniyeti adına açıklama yapan CHP Bolu İl Başkanı Sayın Kazım Karsu’nun Kanal İstanbul Projesinin iptalini savunurken “Ülkeyi bu kanal böler” açıklaması akıllara durgunluk verecek cinstendir. Sayın Karsu ülkeyi bölmeye çalışanları arıyorsa; 40 yıldır bu ülkenin başına bela olan bölücü terör örgütü PKK’nın siyasi uzantıları ile kol kola seçim ittifakları yapan Partisinin Genel Başkanına, terörist cenazelerine giden Genel Başkan Yardımcılarına ve Milletvekillerine önce tepkisini göstersin ki samimiyetine inanalım. Ama bizler biliyoruz ve inanıyoruz ki; 80 yıldır Türkiye’nin büyümesine ve gelişmesine karşı çıkan, Türkiye’ye çağ atlatacak mega projelere ayak direyen CHP zihniyeti, Kanal İstanbul Projesine de engel olamayacak.

MÜCADELEDEN DÖNDÜREMEYECEKTİR

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bedeli ne olursa olsun AK Parti Teşkilatları olarak Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada lider ülke olmak için verdiği mücadeleden döndüremeyecekler, durduramayacaklar. Sayın Karsu ve CHP zihniyetine ise tek çağrımız; yersiz muhalefet yerine artık yerli ve milli muhalefet yapmaları olacaktır” ifadelerine yer verdi.

7 yorum yapılmış
  • Tarkstn
    5 Ocak 2020 • 08:00
    Sayın başkan yht treni gündeme alalım Bolu olarak birleşelim Kızılcahamam Çamlıdere Gerede hendek Bolu uyarıp düzce gibi çalışma yapalım düzce ünirvete projesi gibi Bolu izzet Baysal üniversitesi çalışma başlatmalı tümsivil toplum büratlar çalışma başlatmalı hatda düzce Bolu birleşmeli hızlı tren için başkan bölge için can damarı bu proje.
  • Batandas
    5 Ocak 2020 • 06:45
    Bizene İstanbul dan kanalından burası Bolu siz önce yapacaksanız Bolu ya bir şey yapın ama millete faydalı bir şey olsun lütfen
  • Mehmet
    5 Ocak 2020 • 07:02
    Bana kanal istanbulun Türkiye için neye yarayacağını anlatıp ikna etsinler bundan sonra AKp oy vericem.Bir yerde okuduğum soruyu sorayım.Senede bir iki kez kabız oldun diye kendine ameliyatla ikinci bir g....t yaptırmak ne kadar mantıklı ? Ülkede o kadar işsiz aç açık batık icralık yurdum insanı varken bu saçmalık niye?
  • Kanertesi
    5 Ocak 2020 • 12:15
    Bunlar nasıl bişey boluda il başkanısın istanbula karışıyorsun senin görevin boluyla ilğilenmek sizleri tarih affetmiycek
  • Onnumara
    5 Ocak 2020 • 13:48
    Issizlik yok is begenmemezlik var insanlar in birbiriyle yarisi var 2000 aliyosan Ona gore harcican sukrunu bilcen elindekinin 5000 alanla sen bir degil sin kredi cekip tatile gidiyosan o borca giriyosan odicen demek ki hesap kitap bilmezsen harcamani bilmezsen batarsin da gomulursunde is siz fealn is yok oyle bi dunya yok yani kimse kimseyi kandirmasin muslumansan musluman gibi yasicaksan columbia giymicen mesela monta o kadar para verip batiyosan acimam gordugum yasadigim tecrubelerimi yazdim
  • Mehmete
    5 Ocak 2020 • 16:58
    Okuyunca yorumunu, helal olsun dedim. Haber e yorumum, şov gibi duruyor.
  • ejdermeyvelisomothi
    5 Ocak 2020 • 23:08
    İşçiye, emekliye, öğrenciye para yok iş ranta gelince para çokkkk. Enflasyon %12, devlet hizmetlerine zam %22. Başkan kanal yerine bir de bunlar hakkında açıklama yapsanız, ama yemez koltuk gider..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.