KARNE HEYECANI

...................................................

KARNE HEYECANI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan yaklaşık 18 milyon öğrenci ile 1 milyonu aşkın öğretmen yarıyıl tatiline başladı. Bolu’da da 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk döneminin ardından öğrenciler karnelerini aldı.

Bolu 50. Yıl İzzet Baysal Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine, Bolu Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Bolu Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, öğretim yılının birinci dönemini başarıyla tamamlayan öğrencilere, güzel ve keyifli bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu.

Öğrencilere tatilde bol bol dinlenmelerini de tavsiye eden Atılkan; “Gerçi kış mevsimindeyiz. Ama ben yine de sokağa çıkın diyorum. Çünkü gençlerimiz bilgisayarın başında oturuyor. Akşama kadar kalkmıyor. Biraz sokağa çıkın, gezin, dolaşın. Bu arada da okumak istiyorsanız sevdiğiniz kitapları okuyun. Çok fazla derslere kendinizi vermeyin. Hepinize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından öğrencilere, karneleri verildi.

Kaynak: Köroğlu Gazetesi

Haber Fotoğrafları
KARNE HEYECANI
KARNE HEYECANI
KARNE HEYECANI
KARNE HEYECANI
KARNE HEYECANI
KARNE HEYECANI
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.