VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAHRAMAN EKİPTEN VALİYE ZİYARET

31 Ocak 2020

...............................................

Elazığ’daki depremde kurtarma ve ilk yardım çalışmalarını tamamlayan UMKE ve 122 sağlık ekipleri Bolu’ya dönmelerinin ardından Bolu Valisi Ahmet Ümit’i ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz hafta yaşanan Elazığ depremi sonrasında Bolu Valisi Ahmet Ümit’in koordinesi ile deprem bölgesine giden 1 doktor ve 11 personel Bolu’ya döndü. Arama kurtarma çalışmalarına katılarak ve depremzedelerimize yardım ederek Bolu’ya dönen 112 ve UMKE ekipleri Sağlık İl Müdürü Muhammed Emin Demirkol ile beraber Bolu Valisi Ahmet Ümit’i ziyaret ettiler. Valilik ziyaretinde 112 ve UMKE ekiplerinden oluşan ekibi tebrik eden Bolu Valisi Ahmet Ümit, ekip ile Elazığ’da neler yaşadıklarını, neler hissettiklerini ve daha başarılı hizmet için konuyla ilgili çıkarılabilecek dersleri ekiplere sordu.

Bolu’dan gidip depremzede vatandaşlarımıza hizmet veren ekipleri tebrik eden Vali Ümit, “Devletimiz ve milletimiz çok iyi bir refleks göstererek en kısa sürede olaya müdahale etti. Millet olarak son depremde de tüm dünyaya yardımlaşma konusunda birlik ve beraberliğimizi, dayanışma örneğimizi bir kez daha gösterdik. Sizlere emekleriniz için teşekkür ediyorum. Allah devletimizi milletimizi, insanımızı kazalardan ve belalardan uzak tutsun” dedi.

<span "="" style="box-sizing: border-box">Vali Ümit, Elazığ depreminde görev alan biri doktor 11 kişilik 112 ve UMKE ekibi üyelerini gayretli çalışmaları dolayısıyla başarı belgesi ile ödüllendirdi ve çeşitli hediyeler verdi.

  • KAHRAMAN EKİPTEN VALİYE ZİYARET
  • KAHRAMAN EKİPTEN VALİYE ZİYARET
  • KAHRAMAN EKİPTEN VALİYE ZİYARET
  • KAHRAMAN EKİPTEN VALİYE ZİYARET
  • KAHRAMAN EKİPTEN VALİYE ZİYARET
  • KAHRAMAN EKİPTEN VALİYE ZİYARET
1 yorum yapılmış
  • vatanda
    31 Ocak 2020 • 06:02
    afet birimlerine bir tek çivi dahi çakmayanların .. neyse
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.