VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARSU YENİDEN KOLTUKTA

16 Şubat 2020

........................................................

Mevcut İl Başkanı Kazım Karsu’nun tek liste ile katıldığı Cumhuriyet Halk Partisi İl Kongresi'nde, il başkanlığı görevi yeniden Kazum Karsu'ya verildi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Kongresi CHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Açıkel, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, delegeler ve çok sayıda parti üyesinin katılımıyla İl Kültür Müdürlüğü Salonu’nda yapıldı. Kongrenin açılış konuşmasını yapan ve kongreye tek liste giden mevcut İl Başkanı Kazım Karsu, “Yüreğim sizler için Cumhuriyet Halk Partisi için atıyor. Bir yürek var ki o yürek Mustafa Kemal’in yüreği. Onun felsefesi onun eserleri onun bize bıraktıkları ile dolu. Bu güzel günde Atatürk’ün yolunda onun izinde Cumhuriyet Halk Partisini ve Türkiye’yi yücelttiği için huzurunuzda Atatürk’e teşekkür ediyorum. Ben tekrar il başkanı olabilmek için uzun uğraş verdik bu güne kadar. Hepinizi yönetime sığdıramadığım için üzüntüm var. 20 kişi içerisinde kadın ve erkek arkadaşlarımızı seçerken çok sıkıntı çektik. Liste dışında kalan arkadaşlarımdan özür diliyorum. Beni bu konuda anlayış içerisinde karşılayacağınız için teşekkür ederim” dedi.

Karsu’nun konuşmasının ardından kongrenin divan başkanlığına seçilen CHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Açıkel tarafından Genele Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajı okundu.

Yapılan konuşmaların ardından oy birliği ile kongrenin blok liste şeklinde yapılmasına karar verildi. Kongreye tek liste giden Kazım Karsu, yeniden Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı olarak seçildi.

Kaynak: Bolu Takip Gazetesi

4 yorum yapılmış
  • Misafir
    16 Şubat 2020 • 05:16
    Aman sakın genclerin önünü açmayın çakılın o koltuklara bu nasıl bir hırstır ya.sora kimse siyaset yapmıyor demeyin artik kenara çekilinki yenisi gelsin.
  • cartel
    16 Şubat 2020 • 05:44
    kaybetmeye devam
  • Misafir
    16 Şubat 2020 • 11:55
    Isinize gelmeyen yorumlari sakın yayınlamayın aman
  • Asimov
    16 Şubat 2020 • 11:56
    Cok guzel.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.