VAKALAR VE ÖLÜMLER ARTIYOR..

.....................................................

VAKALAR VE ÖLÜMLER ARTIYOR..
Paylaş
A-A+ Paylaş

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,  korona virüsü nedeniyle 12 hastanın daha hayatını kaybettiğini belirtirken, vaka sayısının ise 277 kişi daha artarak 947’ye ulaştığını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile korona virüsle ilgili son dakika gelişmelerini açıkladı. Bakan Koca, Korona virüsü sebebiyle 12 hastanın daha hayatını kaybettiğini belirtirken, vaka sayısının ise 277 kişi daha artarak 947’ye ulaştığını belirtti.

Koca sosyal medya hesabındaki paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Son 24 saatte 2 bin 953 şüpheliye test yapıldı. 277'si pozitif çıktı. Hasta sayımız 947'ye ulaştı. Yaşlı hastalarımızdan 12'sini kaybettik. Bugüne dek toplam 21 can kaybımız var. Yaşlılarımızı uyaralım. Sokağa çıkma sınırlandırılmasına uysunlar. Ölüm riski, yaş yükseldikçe çok artıyor. "

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.