KONTROLLÜ SOSYAL HAYATA GEÇİYORUZ

...............................

KONTROLLÜ SOSYAL HAYATA GEÇİYORUZ
Paylaş
A-A+ Paylaş

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgınının kontrol altında olduğunu mücadelede ilk dönemin tamamlandığını duyurdu. Bakan Koca, "Virüsle mücadelenin ikinci döneminin ilk günlerindeyiz. Salgın kontrol altına alınmıştır ama virüsle ilgili gerçekler değişmemiştir" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklama yaptı. Bakan Koca, "Türkiye virüse karşı mücadelede ilk dönemi tamamladı. Altını çizerek söylüyorum ki virüsle mücadelenin ikinci döneminin ilk günlerindeyiz. Salgın kontrol altına alınmıştır ama virüsle ilgili gerçekler değişmemiştir. Dünyada salgının hızı kesilmiş değil. Türkiye'de ise vaka 4 haftada zirveye ulaştı ve düşüşe geçti. İyileşen hasta sayısı ile toplam vaka sayısı arasındaki fark azalıyor, salgını kontrol altına aldık.

'Yeni hayatın normalleri'ni oluşturuyoruz'

Hassas davranmazsak risk beraberinde gelecektir. Virüs tehdidi henüz tam olarak ortadan kalkmadı. Evimiz virüse karşı en güvenli ortam olmaya devam etmektedir. Artık salgın yönetiminde güncel politika ve uygulamalarımızda bazı değişikliklere gidebiliriz. Bugüne dek her ne kadar 'normale dönüş' ifadesi yer yer kullanılsa da esasında normale dönmüyoruz. 'Yeni hayatın normalleri'ni oluşturuyoruz" ifadelerini kullandı,

2 yorum yapılmış

  • Buse (6 yıl önce)
    Kontrollü hayatta kontrol kimde? Biz bunu toplum olarak başarabilir miyiz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Clop (6 yıl önce)
    Aldığınız avm ve kuaförlerin açılması hakkındaki hatalı karardan ilerki günlerde pişman olup pişman etmezsiniz ınşaallah
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.