METEOROLOJİDEN UYARI GELDİ...

......................

METEOROLOJİDEN UYARI GELDİ...
Paylaş
A-A+ Paylaş

Meteoroloji sıcaklığın Perşembe gününden itibaren artış göstereceğini bildirdi. Aşırı sıcaklara karşı uyaran uzmanlar ise güneş çarpmalarına karşı dikkatli olunması gerektiğine dikkat çekiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu hafta içerisinde Salı ve Çarşamba günleri görülen sağanak yağışın yerini Perşembe gününden itibaren artan sıcaklığa bırakacağını bildirdi.

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri parçalı bulutlu olacağı tahmin edilirken, Bolu ve çevresinde de tüm yurtta olduğu gibi sıcaklık artmaya başlayacak.

 16 Haziran Perşembe en yüksek sıcaklık 26, en düşük 11 derece

17 Haziran Cuma en yüksek sıcaklık 28, en düşük 11 derece

18 Haziran Cumartesi en yüksek sıcaklık 30, en düşük 13 derece

19 Haziran Pazar en yüksek sıcaklık 31, en düşük 14 derece olacak.

 

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.