VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"KENT KONSEYİ SİYASET YAPILACAK BİR YER DEĞİL"

1 Temmuz 2020

.............................

HABER- Ayşe Songül Erhan

Bolu Kent Konseyi Genel Sekreteri Zuhal Toker Işın, Kent Konseyi’nin siyaset yapılacak bir yer olmadığına dikkat çekerek, “Orası şehrin ortak aklının buluştuğu bir temsiliyet. Biz burada belediyeye hem yardımcı olmak için hem projelerle destek olmak için varız.” dedi.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Işın ve beraberindeki konsey üyeleri Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Kent konseyi üyeleri BGC Başkanı Bülent Velioğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Kent Konseyi’nin şehrin ortak aklının buluştuğu bir yer olduğunu belirterek, “Kent konseyi siyaset yapılacak bir yer değil. Bunun içinde AK Parti’den de, MHP’den, İYİ Parti’den temsilciler var, sivil toplum örgütleri, odalar var. O nedenle burası siyaset yapılacak bir yer değil. Siyaset yapmak için zaten partilerimiz var. Hepimiz istediğimiz siyaseti yaparız” diye konuştu.

"BELEDİYEYE DESTEK OLMAK İÇİN VARIZ"

Işın, belediyeye destek olacaklarını dile getirerek şöyle konuştu:
“Biz burada belediyeye hem yardımcı olmak hem de projelerle destek olmak için varız. Daha iyi ve daha güzeli ortaya çıkartmakta katkı sağlamak için varız. Belediye Başkanımız Tanju Özcan ile hiçbir sorunumuz yok. Bize her zaman yapacağınız her projede arkanızdayım, yanınızdayım daha çok aktif olalım üretelim derdinde, Zaten kendisi çok aktif olarak çalışıyor bizim de ona yardımımız olursa mutlu olur. İşini kolaylaştırmış oluruz.”

1 yorum yapılmış
  • Onur
    2 Temmuz 2020 • 04:01
    iyide sormazlarmı kendisi chp il kadın kolları başkanı nasıl siyaset sokmazmış. sen zaten siyasete dalıp konseyin genel sekreteri olmuşsun . Akp zihniyetinin yaptığını siz yapıyorsunuz. kent konseyleri bağımsız yapılardır ortak akıl ve farkındalık ile yönetilir sizde bu irade yok.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.