Şehir dışından Bolu Yedigöller’e kamp yapmak için gelen ve köpeğinin rahatsızlanması üzerine belediyeye ulaşan bir vatandaşın yardımına Bolu Belediyesi koştu. Hastalanan köpek Bolu’da yapılan ilk müdahalenin ardından Belediye ekiplerince Ankara’ya sevk edildi.
Kamp yapmak için Bolu Yedigöller’e gelen İren Kolsuz isimli bir vatandaş köpeğinin hastalanması üzerine şehir merkezinde bulunan bir veteriner hekime giderek köpeğini muayene ettirdi. Köpeğinin nefes almakta güçlük çektiğini, kalbinde problem olduğunu ve Ankara’da müdahale edilebileceğini öğrenmesi üzerine Bolu Belediyesi’ni arayan İren Kolsuz, belediye ekiplerinden yardım istedi.
Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdür Vekili Gülden Özaydın ile birlikte Bolu Belediye Meclis üyesi ve Bolu Belediye Meclisi Hayvan Hakları Komisyonu üyesi Tahsin Mert Karagöz, yardım talebi kendilerine ulaşır ulaşmaz İren Kolsuz ile görüşerek köpeğinin Ankara’ya sevk edilmesi için harekete geçti.
“BOLU BELEDİYESİ’NE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Bolu Belediyesi’ne ilgisinden ve yardımlarından dolayı teşekkür eden İren Kolsuz, “Köpeğimle birlikte hafta sonu için Yedigöller’de kamp yapmaya gelmiştik ve köpeğim birden bire rahatsızlandı. Aracım olmadığından dolayı oradaki vatandaşların yardımı ile merkezde bir veterinere geldik. Burada köpeğimin Ankara’da tedavi edilebileceğini öğrendim ve hemen Bolu Belediyesi’ni arayarak yardım istedim. Sağ olsunlar hemen ilgilendiler ve köpeğimle birlikte Ankara’ya transferimiz için bize yardımcı oldular. Çok ama çok teşekkür ediyorum” dedi.


