BAYRAMDA ULAŞIM ÜCRETSİZ

..................................................

BAYRAMDA ULAŞIM ÜCRETSİZ
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’da, Kurban Bayramı boyunca özel halk otobüsleri mesire alanları hariç tüm güzergâhlarda vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.

Bolu Belediyesi, özel halk otobüslerinin 4 günlük Kurban Bayramı boyunca ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı. Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İlimizde her bayramda olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da şehir içi ulaşımı sağlayan özel halk otobüslerimiz 31 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında halkımıza ücretsiz hizmet verecektir. Tüm vatandaşlarımız, 4 günlük Kurban Bayramı boyunca mesire alanları (Abant, Gölcük) hariç tüm güzergâhlarda ücretsiz toplu taşımadan yararlanabilirler.” ifadeleri kullanıldı.

3 yorum yapılmış

  • Eren (5 yıl önce)
    "Halk" nickli kullanıcı, ulaşım paralı olunca virüs bulaşmıyor mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Halk (5 yıl önce)
    Milleti tedbir almaya teşvik edeceğinize, bedava ulaşım ile tedbirleri gevşetmeye mi çalışıyor sunuz? Artan vaka ve ölüm sayıları pek umrunuzda değil anlaşılan
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Sayın başkanım daha önceki donem Belediyesi'nin yaptigi hatayı yapmayın lutfen.daha önce otobuse bedava binip otobüsten inince golcuge giriste para istiyorlardi.otobus bedava olunca insanlar golcuge girerken de ücret odemeyecegini düşünüp yanına para almayabiliyor.İnsanlarin mahcup olmaması adına ya bilgilendirin yada golcuge giriste para almayın.Bence olmuşken tam olsun giriste de alınmasın rica ediyorum sizi seviyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.