VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AYDIN’DAN ÖZCAN’A İCRAAT ELEŞTİRİSİ

4 Ağustos 2020

...................................

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Alaaddin Yılmaz döneminden kalan projeleri devam ettirmeye çalıştığını belirterek, “Bolu’nun adı pankartlarla, billboardlarla değil icraatlerle duyurulması lazım. Bu yüzden az laf çok iş üretmesi gerektiği kanaatindeyiz.” dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Bayram gazetesine özel açıklamalarda bulunan Aydın, Bolu’da spor ve kış turizminin geliştirilmesi için yeni çalışmalar başlattıklarını belirterek, “Bolu’nun turizm şehri olması yolundaki ihtiyaçları tespit ettik. Bu hususta, Turizm Bakanlığımız ile sürekli irtibat halindeyiz. Gölköy’ün daha güzel bir görüntüye kavuşması için de çalışmalarda başladı. Şehrin içerisinde bulunan bazı tarihi miraslara da sahip çıkmak için çalışmalara başladık. Daha evvel sözünü aldığımız üzere Kurban Bayramı’ndan sonra inşallah Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’un Bolu’muza gelmesini sağlayacağız. Yerinde yapılacak incelemelerle spor ve kış turizmini geliştirecek, Abant’ın günü birlik ziyaretten konaklamaya yönlendirecek ve yatırımcıyı da Bolu’ya çekecek çalışmaları Bolu halkıyla paylaşacağız.” dedi. 

ARZU AYDIN'DAN MASKE ÇAĞRISI

Koronavirüs sürecinde vatandaşları maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaları çağrısında bulunan Aydın, şunları söyledi:
“Pandemi süreci içerisinde Bolu Valiliği’nin mihmandarlığında koruyucu önlemlerin alındığı bir süreci beraberce yaşadık ancak yeni normalde elbette vatandaşlarımızın da sürece maske, mesafe, temizlik kurallarına riayet ederek katkı sağlamaları, ilimizdeki vaka sayılarının artmasına engel olacaktır. Kurban Bayramı’nda da vatandaşlarımızın elbet gelenek ve göreneklerimize uygun ancak çok özel bir dönem içinde olduğumuzun bilinciyle hareket edeceklerine inanıyoruz. Bu minvalde sürecin tamamında tam bir istişare kültürü içinde ortaklaşa hareket edebildiğimiz başta valimiz olmak üzere İl Sağlık Müdürü’müze, İl Emniyet Müdürü’müze ve tüm kurumlarımıza da hassaten teşekkür ediyoruz.” 

TOKİ İÇİN ÜÇ BÖLGE DEĞERLENDİRİLİYOR

Bolu’ya TOKİ tarafından yapılacak 300 konut için üç bölge üzerinde değerlendirme yapıldığını kaydeden Aydın, “Bu yılki TOKİ projeleri kapsamında 100 konut Taşkesti Beldemize ve 300 konut Bolu/Merkez’e olacak şekilde bir çalışma yapıldı. Devletimiz sağ olsun vatandaşlarımızın konut ihtiyaçlarının temini noktasında Bolu’da tekraren TOKİ vasıtasıyla konut yapımına onay verdi ve konutlara ilişkin kura çekimi gerçekleşti. Bu vesileyle biz hak sahibi olan tüm hemşerilerimize hayırlı olsun temennisinde bulunuyoruz. Yer ile alakalı halen öngörülen iki-üç mevki var. Bu mevkilerden vatandaşımızın lehine olan en uygun yerin belirlenmesi ve yer tespit işleminden sonra hızlı bir şekilde konutlarımızın yapılacağını söyleyebiliriz.” şeklinde konuştu.

KONGRE SÜRECİ

Kongrelere tek adayla gideceklerini ifade eden Aydın, “Pandemi döneminden önce başlayan kongre süreçlerimiz Eylül ayından itibaren ilçeler bazında devam edecek ve kongre tarihlerimiz belirlendi. İlçe Başkanlarımız evvel teşkilatımızın, vatandaşlarımızın öngörüleri doğrultusunda Genel Merkezi’mizle görüşülüp belirlendi veya belirlenecek. Dolayısıyla daha evvel olduğu gibi tek adayla birlik ve beraberlik hukuku içinde gerçekleştirdiğimiz kongrelerimiz yine aynı şekilde yapılacaktır. İl kongremizin tarihi henüz belirlenmedi, İl Başkanımız Nurettin Doğanay da görevinin başında ve Bolu halkına hizmet etmeye devam ediyor. Dolayısıyla varsayımlar üzerinden cevap vermeyi doğru bulmuyorum.” şeklinde konuştu. 

"BOLU'NUN ADİ PANKARTLARLA DEĞİL İCRAATLARLA DUYULMALI"

Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ın AK Parti’li Alaaddin Yılmaz zamanında başlanan çalışmaların kalan kısımlarını yaptığını söyleyen Aydın, “Seçimden sonra geçen 17 ay içerisinde, projeleri ve imar çalışmaları AK Parti Belediyeciliği döneminde yapılan ve  kalan kısımları yetişmeyen yol, kavşak gibi standart çalışmalar gerçekleştirdi. Yine AK Parti döneminde başlayan Karadere Suları, Katı Atık Tesisi, Orman Bölge Müdürlüğü hizmet binası  projelerini de ağır aksak devam ettirmeye çalışıyor. Bolu halkı her şeyin en iyisine layık. Bolu’nun adı pankartlarla, billboardlarla değil icraatlerle duyurulması lazım. Bu yüzden az laf çok iş üretmesi gerektiği kanaatindeyiz.” dedi.

10 yorum yapılmış
  • semra
    4 Ağustos 2020 • 08:05
    bi bizim kadar soyamadınız dedi herhalde belediye kaynaklarını
  • Bolulu
    4 Ağustos 2020 • 08:09
    Kaç dönem ak partideydi neden yapmadınız gölköyü bolu halkı tekme atıncamı aklınıza geldi
  • TURST
    4 Ağustos 2020 • 09:19
    TANJU BEY LAF YAPMIYOR İŞ YAPIYOR İŞİNDE ALASINI YAPIYOR MİLLETİN PARASINI ZİYAN ETMEDEN İSTERSE'DE LAFIDA HERKESTEN İYİSİNİ YAPAR ALASINI YAPAR TABİKİDE GEREKTİĞİ YERDE YAPAR BOŞ LAF YAPMAZ
  • Emekli
    4 Ağustos 2020 • 12:55
    Kabullenemediniz bi türlü CHP li belediyeyi
  • cilem
    4 Ağustos 2020 • 13:58
    başkanımız 17 aydır varsa siz akp liler 17 yıldır baştasınız nede sizler yaptıgınız işleri bitiremediniz mütahitlere dünyakadar para kaptırdınız projeleri yarım bırakıp kactılar nerde bu paralar? nerde bu mütahitler? neden yakalanıp ceza verilmiyor? tabiki hepsi AKP li olduğundan garip bir vatandaş olsa coktan hapisi boylardı.bizler başkanımızdan memnunuz yaptıgı işlerde sizin yani AKP yüzünüzden Tüm engelere ragmen zar zorda olsa ilerliyor hiç birşey yapma
  • ppolat
    4 Ağustos 2020 • 23:59
    Ozde her ikiside avukatlar.Boluda avukat olmak lazim secilmek icin.Baska meslek sahiplerinin secim sansi yok.
  • Vatanda
    5 Ağustos 2020 • 07:25
    Devlette devamlılık esastır .devlet geleneğinden gelmeyenler bunu bilemez.Önceki dönemde başlanmış ve bitirilmemiş projelerin devam etkilemesinden doğal bir şey olamaz. Özelllikle de gerekli ise.eskinin konuşması için bir o kadar zaman geçmeli. Ne yani ıktidar değişince her şey tasfiye mi edilecek.
  • Bover
    5 Ağustos 2020 • 07:31
    Tanju özcan geldi geleli, 29 kere su kesildi, suya %50 indirim yaptıktan 1 hafta sonra sulara 3 ay içinde 14 defa 1 gün olarak kesildi, işçi çıkartırsam namussuzum diyip kurana el bastı, 5 tane engelli işçi çıkarttı biriside benim dayım olur. Bolu da bizim örf ve adetimizle alakası olmayan yıl başı kutlamasını artık her sene yapıp, yılbaşında bira satan yerleri sabaha kadar açık bırakılmasını emreden de Tanju özcanın, ta kendisidir. Para gelmeye devam ediyor,
  • Bolulu
    5 Ağustos 2020 • 08:17
    Sanki kendileri çok şey yaptı eflasyon gıda altın akar yakıtta temel ihtiyaç da nekadar artdı maaş zammı yüzde 5.75 ama kendilerinden olan ve yandaşa ne kazandırdiniz ortada bir seçim olsun görün siz ülkeyi 2001 dekin den beter hale getirdiniz....
  • Vatanda
    13 Nisan 2022 • 21:16
    Bu 2020de çekilen 300konutun Hala Temelleri Atılmadı Bununla İlgilide Bir Haber Yapın Ne Oldu 2Senedir Bir Yer Tesbiti Yapılamadımı Ne Haber Var Ne Bişey
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.