VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI ATANDI

8 Ağustos 2020

.....................................

MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Fatih Bozkurt’un Nisan ayında istifa etmesinin ardından boşalan koltuğa Mustafa Özdemir atandı.

MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Fatih Bozkurt, 3.5 ay önce görevinden istifa etti. MHP Genel Merkezi tarafından aylardır beklenen göreve atama yapıldı. MHP Merkez İlçe Başkanlığı görevine Mustafa Özdemir atandı. Mustafa Özdemir ve yönetimi düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıya MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

"Üzerimize düşen her görevi eksiksiz yapmaya niyet ettik”

MHP teşkilatlarında sadakatle hizmet ederek partilerini gelecek hedeflere taşıyacaklarını belirten Özdemir, “MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın takdirleri ve Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de onayları ile Bolu Merkez İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri olarak atandık. Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarında sadakatle hizmet etmeye ve partimizi gelecek hedeflerine taşımaya azmettik. İl Başkanımızın talimatları ile Bolu’da yapılacak her hizmetin ve projenin başarıya ulaşmasında, üzerimize düşen her görevi eksiksiz yapmaya niyet ettik.” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.