VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"TARAFLAR NETLEŞMİŞ NİYETLER ANLAŞILMIŞTIR"

25 Ağustos 2020

........................................

MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, Sakarya’da bulunan doğalgaz rezervi sonrası ülke içindeki muhalefet tarafından olumsuz dönütler aldıklarını belirterek, “Dışarıda Türkiye düşmanlarının üzüntülerini ve endişelerini anlayabiliriz ancak ülke içinde muhalefetin bu konuda olumlu bir görüş bildirmeyişini anlayamıyoruz. Kaynak Türk milletinin kaynağıdır. Bu kaynaktan bir gelir elde edilecekse, bu gelir hepimizin geliridir. Bu gaz kaynağı ile yeni bir başlangıç ve bir gelecek yazarsak, gelecek hepimizindir. O zaman sevincimiz de ortak olmalıydı” dedi.

MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, “80 yıla yakın Türkiye’nin karada ve denizde sahip olduğu devlet sınırlarında petrol ve doğalgaz, kıymetli maden bulunmadığına inandırmaya çalıştılar. Yapılan aramalarda hiçbir şey bulunmadığı raporlandı, yeni aramaların boşuna olduğunu söylendi. Türkiye’nin bu konuda dışa bağımlılığa mahkum olduğu savunuldu. Bilinçli yapılan bu çalışmalarla amaç, bir milletin doğal zenginlikleri araması, çıkarılması ve işlenmesi konusunda çalışma yapmasını geciktirmek ve bu sayede işi öğrenip uzmanlaşmayı engellemekti. Yapılan her aramada hedefe yaklaşabilirdik. Bulunan her kaynak ile yeni iş alanları oluşturabilir ve uzman kadrolar yetiştirebilirdik. Daha da önemlisi ekonomik bağımsızlık elde edebilir, gençlerimizin geleceğini teminat altına alabilirdik. Yaptırmadılar, siyasi ve ekonomik engellemelerle ilerleyişimize engel oldular. İçeride ve dışarıda ne kadar çok düşmanımızın olduğunu işte bu sayede yaşayarak öğrendik” dedi.  

“KAYNAK TÜRK MİLLETİNİN KAYNAĞIDIR, GELECEK HEPİMİZİNDİR”

Başkan Cihan Başaran, “Sakarya doğalgaz sahasında önemli bir kaynak bulunduğunun müjdeli haberi Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklandı. O anda duygulandık ve geleceğimiz için umutlandık. Artık gaz ve petrol sondajlarımızı kendimiz yapmaya başladık. Bu da gösteriyor ki gelecekte çok daha büyük kaynaklar bulabiliriz. Ancak, sevinenler kadar da üzülenler ve eleştirenlerin olduğunu gördük. Dışarıda Türkiye düşmanlarının üzüntülerini ve endişelerini anlayabiliriz. Ancak ülke içinde muhalefetin bu konuda olumlu bir görüş bildirmeyişini anlayamıyoruz. Kaynak Türk Milletinin kaynağıdır. Bu kaynaktan bir gelir elde edilecekse, bu gelir hepimizin geliridir. Bu gaz kaynağı ile yeni bir başlangıç ve bir gelecek yazarsak, gelecek hepimizindir. O zaman sevincimiz de ortak olmalıydı” ifadelerini kullandı.

“TARAFLAR NETLEŞMİŞ, NİYETLER ANLAŞILMIŞTIR”

Başaran, “Türkiye için daha iyi günleri kendilerinde olduğunu söyleyenlerin, iyi niyetleri sessiz kalmıştır. Türkiye için gelecek olduklarını söyleyenlerin, gelecek için fikirleri olmadığı görülmüştür. Türkiye’nin sorunlarına deva olacaklarını söyleyenlerin, amansız hastalıklara ve haset duygularına yenik düştüğü anlaşılmıştır. Türkiye sevdalısı olduklarını söyleyenlerin, bu gün samimi olmadıkları görüyoruz. Taraflar netleşmiş, fikirler açığa çıkmış, niyetler anlaşılmıştır.  MHP ve Ak Parti, Cumhur İttifakı ile güçlü ve kararlı bir şekilde tam bağımsız ekonomi ve lider ülke Türkiye hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Geçmişte yaşananlardan büyük dersler aldık. Yıllarımızı ziyan eden zihniyetlere ve onların dış mihraklı dostlarına bu ülkeyi yönetme fırsatı vermeyiz” şeklinde konuştu.

2 yorum yapılmış
  • meri
    25 Ağustos 2020 • 05:21
    ONU BUNU BIRAKTA 30AGUSTOS KUTLAMALARININ İPTAL EDİLMESİNE NE DİYOSUN CİHAN BAŞKAN İÇİNE SİNİYOMU?
  • Deyalla
    25 Ağustos 2020 • 15:47
    içine sinmese o koltukta oturmazdı.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.