AYDIN'DAN ÖZCAN'A HİSAR TEPESİ CEVABI

.....................................

AYDIN'DAN ÖZCAN'A HİSAR TEPESİ CEVABI
Paylaş
A-A+ Paylaş

HABER- Ayşe Songül Erhan

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Hisar tepesi projesini ‘Kadın milletvekili engelliyor’ diyerek kendisine ithaf edilmesi üzerine konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, “Hangi bilgiye, belgeye ve doneye dayandırıyor hiçbir fikrim yok. Bolu Belediyesi’ne Hayvan Hastanesi dahil bir çok projede destek verdiğimiz aşikar. Özne Bolu, bunun partisi siyaseti, politikası olmaz. Ben de, sayın vekilimde Boluluyuz. Milletvekilliği adaylığımdan bu yana aynı şeyi söylüyorum. Bolu’ya faydası olacak bir projeye engel olmak mümkün değil. Projede eksiklik vardır belki yapılması gereken bir şey vardır” dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen ‘Cemiyet Sohbetleri’ programında, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Hisar tepesi projesini engellediklerine yönelik iddialarına cevap veren AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, “Hangi bilgiye, belgeye ve doneye dayandırıyor hiçbir fikrim yok. Bolu Belediyesine Hayvan Hastanesi dahil bir çok projede destek verdiğimiz aşikar. Özne Bolu, bunun partisi siyaseti, politikası olmaz. Bende, sayın vekilimde Boluluyuz. Milletvekilliği adaylığımdan bu yana aynı şeyi söylüyorum. Bolu’ya faydası olacak bir projeye engel olmak mümkün değil. Projede eksiklik vardır belki yapılması gereken bir şey vardır. Kendisi bir kez beni arayıp ‘Sayın vekilim böyle bir durum var, projeyi beraber takip edelim’ demedi. Belediye başkanlığı adaylığı zamanında Bolu’ya yapmayı vaat ettiği 52 projesi var. Bu 52 projenin hangisi hayata geçti de oradaki sit alanının düzenlenmesine, oranın bir kafeteryaya dönüştürülmesine kadar gitti iş. Ben hangi projelerin yapıldığını veya hangisinin neden yapılmadığını kendisine soracağım. Sit alanı projesine kadar okullar yeni açıldı. Başkanın devasa projelerinden biri ‘Mini mini birler’ projesiydi. Hadi hiçbir vaadini yerine getiremedin hiç olmazsa birer dezenfektan ve kolonyayla çocukları ziyaret ettin mi diye sorarım. Bu söylemi kesinlikle reddediyorum. “ diye konuştu.

KİM NE EKTİYSE ONUN KARŞILIĞINI BULACAK

Aydın, Başkan Özcan’ın AK Parti’li milletvekillerinin kendisini ziyaret etmediğine yönelik eleştirilerine de cevap vererek açıklamalarına şöyle devam etti:

“Turizm ile ilgili AK Parti olarak daha farklı projelerimiz var. Belediye başkanının da bu projelerden haberi var. Bu projelerde beraber yürür müyüz diye beni aramıştır. Belediyenin tarafsız olması düşüncesindeyiz. Belediyeye baktığımız zaman gönderebileceği AK Parti’li diye mimlediği 10-15 kişiyi farklı birimlere sürdü. Asıl bu AK Parti’de belediyeciliğin tarafsız yapıldığının göstergesidir. AK Parti’li diye birilerini işten çıkarıp birilerini bir yerlere gönderirken AK Parti’li milletvekili olarak biz ne yapalım.  Nasıl gideyim onun makamına da. Ne yapacağım teşekkür mü edeceğim. AK Parti’ye gönül vermiş insanları sen olmadık muamelelere tabi tutuyorsun, olmadık yerlere gönderiyorsun. Bizim bir şahsiyetimiz, duruşumuz var. Bu duruşu hiçe sayıp ‘Aman eline sağlık, iyi ki yapmışın’ diyerek teşekkür etmeye mi gideyim. Tarafsızlığını gösterseydi, belediye başkanı kimliğini gösterseydi, bir hayır projesine imza atsaydı da biz gitmeseydik anlayabilirdim ama hiç kimse kusura bakmayacak. Kim ne ektiyse onun karşılığını bulacak.”

 

3 yorum yapılmış

  • Erol (5 yıl önce)
    Hep den yalan boluya hıc faydaları yok bence kendı partılerınden seçilmiş belediye baskanlarına yardım yapıyorlar yalansa cıksınlar bu eleştiriler yalan bız boluyada uardım ediyoz desinler
    0
    0
    Yanıtla
  • paakyl (5 yıl önce)
    Şu açıklamaların hiç tatmin edici deil sayın vekilim. Kötülüklere karşı Kurân’ın tavsiyesi şöyledir. Cenâb-ı Hak buyurdu ki: “Hem iyilikle kötülük bir olmaz. Sen kötülüğü, en güzel olan hareketle önle! O vakit göreceksin ki, seninle aranda düşmanlık bulunan kimse, yakın bir dost gibi olacaktır.’’ (Fussilet Sûresi, 34).Özne Bolu ise lütfen siz siyasi görüşü ne olursa olsun Bolunun iyiliği için çalışın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Orası yıllardır öylece duruyor mu duruyor nokta ben buna baktım vatandaş olarak ve burayla ilgili hiç bir değişiklik hiç bir partide olmadı mı olmadi o halde bağımsız adaylar dahil her türlü yeni belediye başkan adayı fikrine açığım CAKİSMAYAN PARTİLERİN ADAYLARİ HARİÇ.TARAFSİZCA OLMASİ GEREKTİGİ GİBİ.CALİSMA POTANSİYELİ OLANA OY VERİR CALİSMİYORSA VERMEM.1 KERE SANS VERİRİM BİR ADAMA.FUTBOL TAKİMİ GİBİ PARTİ TUTMAM.OLMASİ GEREKEN BU ARKADASLAR B
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.