CADDE KARIŞTI, POLİSLERE SALDIRDILAR

.....................................

CADDE KARIŞTI, POLİSLERE SALDIRDILAR
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu'da kavga ihbarına giden polis ekiplerine yapılan saldırı sonucu, 2 polis memuru, 3 bekçi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İzzet Baysal Caddesi üzerinde iki grup arasında kavga yaşandığı ihbarını alan yunus ekipleri ile mahalle bekçileri bölgeye geldi. Kavgayı ayırmak isteyen güvenlik güçlerine, alkollü olduğu öğrenilen kişiler saldırdı.  Bıçağın da kullanıldığı saldırıda, 2 polis memuru ile 3 mahalle bekçisi çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Yaralanan ekiplerin yardım istemesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ile ambulans sevk edildi.

Olay yerine gelen takviye kuvvetler kavgayı ayırarak 6 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler, polis ekipleri tarafından rapor alınması için Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisine götürüldü.

OLAY HASTANEDE DEVAM ETTİ

Kavgaya müdahale ettikleri esnada yaralanan 2 polis ve 3 mahalle bekçisi de rapor almak için aynı hastaneye götürüldü. Şüphelilerin sağlık durumu ile ilgili rapor işlemleri devam ettiği esnada hastane önüne gelen 2 kişi, gözaltındaki yakınlarını görmek için polis ekipleri ile tartıştı. Ekiplere direnen ve bölgeden uzaklaşmayan 2 kişi de hastane önünde gözaltına alındı. Öte yandan, kavga esnasında yaralanan şüphelilerden biri de aynı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haber Fotoğrafları
CADDE KARIŞTI, POLİSLERE SALDIRDILAR
CADDE KARIŞTI, POLİSLERE SALDIRDILAR
CADDE KARIŞTI, POLİSLERE SALDIRDILAR
CADDE KARIŞTI, POLİSLERE SALDIRDILAR
CADDE KARIŞTI, POLİSLERE SALDIRDILAR

3 yorum yapılmış

  • AdaletKayip (5 yıl önce)
    kolluk kuvvetine bunu yapan yarın bize, ailemize neler yapar neler! Adalet Kayıp. Her taraf maganda doldu. Kötü olan ise iyi insanların kendini koruyabileceği hiç bir şey yok. vay halimize.
    0
    0
    Yanıtla
  • yuksel14 (5 yıl önce)
    basacan sopayı bu ne lakayıtlık be serbestlik..bu kadar hafif ceza olmamalı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bolu (5 yıl önce)
    Polise bekçiye saldırmak yaralamak da ne demek. Gerekli ceza verilsin. Bu ülke de neler oluyor böyle!!!!
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.