VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TEMİZLİK İŞÇİSİ O ANLARI ANLATTI

1 Ekim 2020

..................

Haber: Bülent VELİOĞLU

Bolu'da, çöp topladığı sırada bir kargayı elleriyle beslediği anların görüntüleri sosyal medyada yayınlanınca ilgi gören 58 yaşındaki temizlik işçisi Bekir Tekdemir, kargayı görünce duygulandığını belirterek, “Yanıma geldi, ayrılmadı. Ben de elimle besledim. Biraz sohbet ettim ama çekildiğinden haberim yoktu” dedi.

Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışan temizlik işçisi Tekdemir’in sabah saat 07.00 sıralarında sokaktaki çöpleri temizlediği sırada yanına karga yaklaştı. Çöp aracının yanına eğilen Tekdemir, yanındaki ekmekle kargayı besledi. O anları cadde üzerinde oturan bir vatandaş cep telefonuyla görüntüledi. İşçinin kargayı beslediği anlar sosyal medyaya yayınlanınca büyük ilgi gördü. Videonun sosyal medyada yayılmasının ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, işçiyi yine aynı cadde üzerinde çalıştığı sırada ziyaret ederek, ona çeyrek altın hediye etti.

“BU GÖRÜNTÜ HERKESE ÖRNEK OLSUN”

Başkan Özcan, "Duygulandıran bir görüntü düştü sosyal medyaya. Bekir ağabeyimiz bu bölgede uzun süredir çalışıyor. Bu görüntüye şahit olmuş insanlar. O kargayı şefkatle beslemesine. Biz de kendisine teşekkür etmek için, "Seninle gurur duyuyoruz" demek için geldik. Küçük bir hediyemiz oldu bu duyarlı davranışımızdan dolayı. Ben bu görüntünün herkese örnek olmasını diliyorum. Böyle çalışanlarımız olduğu için de gurur duyuyorum." diye konuştu.

“YANIMA GELDİ, AYRILMADI”

Kargayı görünce duygulandığını anlatan Tekdemir, “Yanıma geldi, ayrılmadı. Ben de elimle besledim. Biraz sohbet ettim ama çekildiğinden haberim yoktu. Zaten sabah saat 07.00 sıralarındaydı. Ben hayvanları çok seviyorum. Keçilerim, kedilerim köpeklerim var." diye konuştu.

  • TEMİZLİK İŞÇİSİ O ANLARI ANLATTI
  • TEMİZLİK İŞÇİSİ O ANLARI ANLATTI
  • TEMİZLİK İŞÇİSİ O ANLARI ANLATTI
  • TEMİZLİK İŞÇİSİ O ANLARI ANLATTI
3 yorum yapılmış
  • Bolulueitimci
    1 Ekim 2020 • 07:41
    Çok güzel ve örnek bir davranış ve ödüllendirme. Tebrikler.
  • Deniz
    2 Ekim 2020 • 00:50
    Iyi insanlara ihtiyacımız var dahası teşekkür ediyorum duyarlı vatandasimiza
  • Leyla
    3 Ekim 2020 • 02:31
    Allah razi olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.