VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"HİZMETİN SİYASETİ OLMAZ"

9 Ekim 2020

..........................................

Akpınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Şengüleç, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile AK Parti Milletvekili Arzu Aydın arasında polemik konusu olan Hisar Tepesi projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Muhtar Şengüleç, Hisar Tepesi Projesi’nin hayata geçirilmesinde tüm siyasilerin ortak çalışması gerektiğini vurguladı. Şengüleç, “Bence hizmetin siyaseti olmaz" dedi.

Akpınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Şengüleç, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile AK Parti Milletvekili Arzu Aydın arasında polemik konusu olan Hisar Tepesi projesi hakkında açıklamalarda bulundu. İzzet Baysal Caddesi’nin Akpınar Mahallesi mevkiinde bulunan Hisar Tepesi için oluşan kötü görüntüden şikayetçi olan Akpınar Mahallesi esnaflarıyla bir araya gelen Şengüleç, Bolu Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Hisar Tepesi Projesi’nin destek vermeleri için Bolulu siyasilere çağrıda bulundu. Bakanlıkta proje aşamasında bekleyen ‘Hisar Tepesi Projesi’ne bir an önce başlanması gerektiğini söyleyen Şengüleç, Akpınar Mahallesi sakinlerinin mağduriyetinin giderilmesini talep etti.

“HİZMETİN SİYASETİ OLMAZ”

Akpınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Şengüleç, “Akpınar Mahallesi, İzzet Baysal Caddesi’nde yıllardan beri âtıl vaziyette olan ve maalesef Bolu’muz ve mahallemiz için büyük sıkıntı olan arkamızdaki bu görsellik için bir proje hazırlanmış. Bu proje gerçekten güzel bir proje. Şöyle bir söz vardır, siyasetçilerimizin ve Bolulular olarak bizlerin de kullandığı; “Söz konusu Bolu ise gerisi teferruattır.” Bu sözden yola çıkarak, bence hizmetin siyaseti olmaz. Kim siyaset yapıyorsa, Bolu’muz için mahallemiz için, ülkemiz için hepsinden Allah razı olsun. Sanat veya eser bırakılır, arkada hoş seda kalır. Önemli olan bu felsefeyi yaşamamızdır. Biz Akpınar Mahallesi sakinleri olarak bu projenin değerli siyasetçilerimizin, milletvekillerimizin de projeye destek vererek siyaseti bir kenara bırakarak bir an önce uygulanmasını istiyoruz. Bu proje içinde Milletvekilimiz Arzu hanıma özellikle rica ediyorum” şeklinde konuştu.

“‘PARTİMİZİN ÖNÜNE YAKIŞMIYOR’ DENDİ”

Hisar Tepesi’nde oluşan kötü görüntünün Akpınar Mahallesi’ne yakışmadığını dile getiren Şengüleç, “Çünkü şu anda bakarsanız, Bolu’nun en âtıl olarak kalmış caddesindeyiz. Aslahaddin Camisi ile Uğur Mumcu Parkı arası maalesef hem esnafımızın için hem halkımız için Bolu girişine yakışmayan bir görüntü içinde. Özellikle bunu siyasetçilerimizden rica ediyorum. Belediye Başkanımızdan rica ediyorum. Bu arada Ak Parti İl Başkanımız Nurettin Bey ve Belediye Başkanımızın milletvekilliği döneminde görüştüğümde kendilerinin de olumlu görüşleri vardı. Hatta ‘Partimizin önüne yakışmıyor’ dendi. Bir ay önce kendisiyle görüştüm. Kendisi de bu duyarlılığı taşıyor. Kendisine de buradan teşekkür ediyorum. Ama bu duyarlılığın bir an önce icraata geçmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“CADDE ÖLÜ HALE GELİYOR”

Mustafa Şengüleç, Hisar Tepesi için yapılacak çalışmanın şuanda proje aşamasında beklediğini belirterek, “Aldığım bilgi doğrultusunda; sadece proje aşamasında Bakan Yardımcımızın önünde bekliyor. Sadece bir onay bekliyor bildiğim kadarıyla. Onun için ısrarla söylüyorum; gelin, hizmetin siyaseti olmaz. Yapılan hizmet hepsi içinde geçerlidir. Bu hizmete elini uzatan herkese de teşekkür ederiz, Allah razı olsun deriz” dedi. Akpınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Şengüleç, söz konusu cadde üzerine park yasağı getirildiğini ve esnafların durumdan şikayetçi olduklarını söyleyerek, “Ayrıca burada esnaf olarak yaşadığımız bir sıkıntı da park olayı. Esnaf arabalarına da cezayı müeyyide uygulanıyor. Esnaflarımız, pandemi sürecinden dolayı sıkıntıdalar. Bu şekilde saat 18.00’dan sonra burası ticarete nerdeyse kapanıyor. Bu cadde ölü bir cadde haline geliyor. Burada başta Belediye Başkanımız olmak üzere bütün siyasilerimizden bu konuda duyarlılık bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Bolu Takip Gazetesi

  • "HİZMETİN SİYASETİ OLMAZ"
3 yorum yapılmış
  • Ende
    9 Ekim 2020 • 02:18
    Muhtar sonuna kadar haklı.kutlarım
  • Arifozdemir
    10 Ekim 2020 • 05:20
    Sayın arkadaşım ve sevgi saygi duyduğum dostum mustafa a,kpliler hizmettede siyaset yapArlar onun içinde bu ülke ileri gitmiyor vatan için millet için çalışma insanlarımız vardır er geç yapilacaktir
  • bolulu
    10 Ekim 2020 • 15:45
    hizmet ne demek bu ne ağzı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.