VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP BAŞARAN'LA YOLA DEVAM DEDİ

9 Kasım 2020

.......................................

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 13. Olağan İl Başkanlığı kongresi MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hidayet Vahapoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi. Tek liste ile girilen seçimde başkanlığa yeniden Cihan Başaran seçildi.

Kongreye Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hidayet Vahapoğlu, MYK üyeleri Ahmet Yılmazer, Bahadır Alperen,  Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, MHP il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. İstiklal Marşı ve Saygı duruşuyla başlayan kongrede pandemi şartlarına uygun olarak sosyal mesafe ve maske kurallarına dikkat edildi.

“TARİHİ BİR BAŞARIYA İMZA ATTIK”          

Kongre bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Cihan Başaran, kongreye gelen misafir ve partililere teşekkür etti. Başaran, göreve geldiği günden bu yana Bolu’ya ilçeler ile birlikte 22 belediye meclis üyesi kazandırdıklarını belirterek; “ Değerli dava arkadaşlarım, 3 yıldır sizlerle birlikteyiz. Uzun ve meşakkatli bir yolculuğu hep birlikte yaptık. Başladığımızda MHP Genel Merkezi benden belediye meclis üyelerimiz ile ilgili il ve ilçeler raporu istemişti. Bulabildiğimiz ve hala partimizde olan birkaç isim verebilmiştim. Bu tabloya bakıldığında Bolu’da siyasette sınıfta kalmış bir durumdaydık.   31 Mart seçimlerinde, Bolu merkez ve Taşkesti beldemizde belediye başkan adayımız da yoktu. Tabloya tekrar bakıldığında hiç kimse başaracağımıza ihtimal bile vermediği gibi, il genel oyların da büyük bir oy kaybı yaşanacağına kesin gözü ile bakılıyordu. 31 Mart seçimleri, Bolu siyasi haritasının önemli bir şekilde değiştiği bir sonuç getirdi. Göynük ve Mudurnu Belediye başkanlıkları, Gerede ve Göynük İl Genel Meclis Üyelikleri, Mengen, Yeniçağa, Gökçesu, Dörtdivan, Gerede Göynük, Mudurnu ve bolu merkezde toplam 22 belediye meclis üyesi kazanarak tarihi bir başarıya imza attık. Bu başarıları sizlerle birlikte elde ettik” diye konuştu.

“BOLU’NUN BİRÇOK SORUNU VAR”

Yeni dönemde Bolu’nun sorunlarına çözüm arayan bir siyasi anlayış içinde olacaklarını aktaran Başaran; “2019 Kasım ayında yaptığımız ilçe başkanları toplantısında 2020 yılı parti programını belirlemiştik. İl genel meclis ve belediye meclis üyelerimizle bir araya gelerek sorunlarımızı ve çözümlerimizi arayacaktık. Ancak dünya kovid-19 virüs salgını ile tanıştı. Bu günü heyecanla bekleyen ve aramızda olmak isteyip de olamayan kardeşlerimiz var. Bu hafta Mudurnu ilçe başkan yardımcımız Mehmet Selim Karadağ ağabeyimiz covid-19 nedeniyle hayata veda etti. Teşkilatımızın, sevenlerinin, ailesinin, Mudurnu ilçemizin başı sağ olsun. Allah kabrini de, ebedi mekanını da cennet eylesin. Yine bu gün aramızda olmak isteyip de karantina da olan kardeşlerimiz var. Hasan Dinç ağabeyimiz kongremize selamlarını ilettiler. Her biri sizlerden dua bekliyor. Bu hastalığa yakalanmış her vatandaşımıza acil şifalar dilerim. Bu haslık nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bolu’nun bir çok sorunu var. Çözüm geciktikçe sorunlar dağ gibi büyümeye devam ediyor. Yeni dönemde Bolu’nun sorunlarına çözüm arayan bir siyasi anlayış içinde olacağız. MHP olarak biz hükümet ortağı değiliz, Göynük ve Mudurnu belediyesi haricinde belediyeleri yöneten de biz değiliz, bu nedenle denetleyici bir muhalefet anlayışı ile hataların karşısında, eksiklerin tamamlanmasında etkin rol oynayacağız. Sorumlu ve çözüm arayan bir muhalefet anlayışı ile Bolu’ya katkı sağlayacağız. Göynük ve Mudurnu belediyelerimiz de, yeni projeler ile vatandaşımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“SEVDAMIZI VE DAVAMIZI GELECEK NESİLLERE TAŞIMAK EN BÜYÜK HEDEFİMİZDİR”

En büyük hedeflerinin davalarını gelecek nesillere aktarmak olduğuna dikkat çeken Başaran; “2023 yılı için her birinize büyük görevler düşüyor. Yarından itibaren daha canlı, daha heyecanlı çalışmaya başlayacağız. Sevdamızı ve davamızı gelecek nesillere taşımak en büyük hedefimizdir. Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşması en büyük gayemizdir. Sevdamız Milletimiz, Davamız Büyük Türkiye’dir. Hedefimiz Güçlü, Huzurlu ve Refah içinde yaşanabilir bir Bolu’yu inşa etmektir. Temiz bir siyaset anlayışı ile Bolu’yu Geleceğe taşıyacak kadrolar biz olacağız. Bunu başaracak bilgiye, tecrübeye, güçlü teşkilata, deneyimli kadrolara ve cesaretli yüreklere sahibiz” dedi.

BAŞARAN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Konuşmaların ardından oy kullanımına geçildi. Saat 17.00 itibariyle açılan sandık sonuçlarına göre; Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Cihan Başaran yeniden başkan seçildi.

MHP Bolu İl Başkanlığına seçilen Cihan Başaran’ın listesinde; Ferda Aktürk, Gökhan Tan, Seyit Mehmet Başaran, Emre Sarıer, Hakan Kulakoğlu, Nazım Demirbaş, İbrahim Atağ, Ali Cebeci, Mecit Karadayı, Murat Dişli, Mustafa Memiş, Metin Baykal, Necmettin Çakır, Serkan Tuncer, Ahmet Çetin, Oktay Türk, Erkan Saklı, Okan Kayışoğlu, Ercan Çankaya, Muhemmed Kabadayı, Zafer Şen, Sezer Karadaş, Halit Sertaç Özakyol, Cengiz Arslan, Murat Özkan, Sadık Çetinkaya, Kemal Pehlivan, İbrahim Arslandoğdu, Adnan Yılmaz, Gökhan Alemdar, Rahmi Aksoy, Nuh Karaabalıoğlu, Sinan Akman, Cahit Altınaş, Mustafa Tunca,    İsmail Yaylacı, Gürsel Şanlı, Fatma Göktemir, Alaettin Ürsan, Ali Fidi.

1 yorum yapılmış
  • Bolulu
    9 Kasım 2020 • 22:21
    Güçlü partimizi ve ses getiren onurlu ocağımızın eski günlerini özledik.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.