ÖLÜMLERİN ÖNÜNE GEÇİLEMİYOR

...................................

ÖLÜMLERİN ÖNÜNE GEÇİLEMİYOR
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu'da korona virüs bir can daha aldı. 85 yaşındaki Halit Karakaş evinde ölü bulundu.

Bolu'da, Tabaklar Mahallesi Hattat Emin Barın Caddesi üzerinde 3 katlı apartmanın ikinci katında yaşayan 85 yaşındaki Halit Karakaş'ın korona virüs testi pozitif çıktı. Evinde karantinada bulunan ve yalnız i yaşayan Karakaş' tan haber alamayan aynı apartmandaki yakınları eve girdi. Evde hareketsiz halde bulunan Karakaş yapılan incelemede hayatını kaybettiği belirlendi. Karakaş'ın Cenazesi özel ekipler tarafından evden çıkarılarak defnedilmek üzere götürüldü.

4 yorum yapılmış

  • Ormanc (5 yıl önce)
    Rahmetli Halit öğretmen e bakan yokmuydu. Çocuk larına yazıklar olsun. Yaşlanınca yalnız bırakılmaz. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Allah sabırlar verdin. Kemal hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • Seherglen (5 yıl önce)
    Ne biçim haber çok değerli emekli öğretmenim bu haberi hak etmedi yapılan haber yapılacak ise dosdoğru haber yapin allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah sabırlar versin
    0
    0
    Yanıtla
  • GlerenKapoglu (5 yıl önce)
    Ne biçim başlık bu böyle. Halit Bey değerli bir öğretmen, çok iyi bir insandı.Tüm öğretmen camiasının,yakınlarının başı sağ olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • BOLULU (5 yıl önce)
    Sn sağlık müdürü yalnız yaşayan bu amcaya bakamayan sağlık sisteminden sorumlu değilmisin vicdan
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.