VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BELEDİYE SORUMLULUKTAN KAÇMAMALI"

14 Aralık 2020

..................................................

Bolu Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Meclis Üyesi Fatih Silin, son günlerde kamuoyunda tartışma konusu olan At Yaylasının Belediye mücavir alanından çıkartılması hakkında açıklamalarda bulundu. Silin açıklamasında, Belediyenin sorun çözen bir kurum olması gerektiğini vurgulayarak sorumluluktan kaçılmaması gerektiğini söyledi. 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın At Yaylasının Belediye mücavir alanından çıkartılması düşüncesi üzerine bir açıklama yapan Bolu Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis üyesi Fatih Silin, Belediyenin sorundan kaçan değil sorunu çözen bir kurum olması gerektiğini belirtti.  At yaylasında yaşanan sorunun sadece o bölge insanın değil Bolu’nun sorunu olduğunu vurgulayan Fatih Silin, ‘Ortada bir sorun varsa, bu sorunu hep birlikte el ele vererek çözmemiz gerekir. Sorumluluğu birilerinin üzerine atıp vatandaşı yalnız bırakmak olmaz” ifadelerine yer verdi. 

"YAYLALAR VE MERALAR HEPİMİZİNDİR"

Yayla ve meraların gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde aktarılabilmesi için herkese sorumluluk düştüğünü dile getiren MHP’li Fatih Silin; “Yaylalar sorunu İlimizin kanayan yaralarından bir tanesidir. Buna bir çözüm bulacaksak tüm kurumlar, tüm siyasiler el ele verip bir çözüm bulmalıyız. Yaylaların ve meraların talan edilmesine tabi ki hep birlikte karşı çıkmalıyız. Fakat orada mağdur olan bir çiftçimiz varsa onun haklarını da savunmalıyız. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir ve hukuklar kanunlar çerçevesinde yapılması gereken neyse o yapılır. Devletine gönülden bağlı olan Boluluların hiçbir tanesi buna itiraz etmez” ifadelerine yer verdi. 

"SORUMLULUK ALMAK ZORUNDAYIZ"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın At Yaylasının belediye mücavir alanından çıkartılması düşüncesini de değerlendiren Silin;” Tanju Bey geçtiğimiz günlerde bu konuda bir açıklama yaptı. At Yaylasını mücavir alandan çıkartmak istediğini söyledi. Bu konuda Belediye Meclisine teklif getirildi. Son Meclis toplantımızda ise Tanju Başkan, konuyu muhtarlarla, vatandaşlarla görüşerek karar vermek istediğini söyleyerek teklifin Ocak ayı içerisinde görüşülmesini istedi. Muhtarlara, vatandaşlara sormamız tabi ki güzel ama her ne olursa olsun Belediyenin sorumluluktan kaçmaması lazım. İnsanlar 31 Mart’ta bizlere elimizi taşın altına koyalım, sorumluluk alalım diye oy verdi. Her sorun olduğunda kaçmak için değil. Bu konuda diğer Meclis üyesi arkadaşlarımızın da mantıklı düşünüp karar vereceğini umut ediyorum” dedi.

Kaynak:Bolu Havadis

2 yorum yapılmış
  • Bolulu
    14 Aralık 2020 • 09:04
    Ne yapılması gerekiyorsa söylese bilelim.Bizim bilmediğimiz ne var acaba.sonrada Tanju başkanda kendi üzerine düşen neyse zaten yapar.
  • Bolulu
    16 Aralık 2020 • 03:02
    Sen Erzurum yaylalarını bırak gel bolu yaylalarıyla ilgili konuş.belediyenin işi değil yaylalarla uğraşmak
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.