VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAYAK SEZONU AÇILDI !

25 Aralık 2020

...................................

Türkiye'nin ve Bolu'nun önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya Kayak Merkezi, yeni sezona "merhaba" dedi.  Köroğlu Dağı'nın zirvesinde yer alan kayak merkezinde, yeterli kar yağışının olmaması nedeniyle ertelenen sezon açılışı gerçekleştirildi.

Bolu'da tatil için kayak merkezine yurt içinden ve yurt dışından gelenler, yapay karlamayla kar kalınlığının bir metreye ulaştığı pistlerde kayak ve snowboard yaparak keyifli vakit geçirdi. 

TÜM ÖNLEMLER ALINDI

Bölgedeki iki otelin genel müdürü Yusuf Avcı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçen yıllarla kıyaslandığında kar yağışında gecikmenin olduğunu belirtti. Avcı, "Malum tüm Türkiye'de bir kuraklık yaşanıyor. Kartalkaya, kurmuş olduğumuz yapay karlama sistemiyle sezonu açabiliyor. Tüm pistleri değil de belirlediğimiz pistleri açtık. Yapay karlamayla tatilcilerimizin normal karda kayar gibi kayak yapmasını sağlıyoruz." diye konuştu. Avcı, gelecek hafta için etkili bir kar yağışı beklediklerini, yoğun kar yağışıyla tüm pistleri açacaklarını söyledi.  Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında tüm hazırlıkların yapıldığını ve önlemlerin alındığını vurgulayan Avcı, konukların tatillerini gönül rahatlığıyla geçirebileceğini sözlerine ekledi.

  • KAYAK SEZONU AÇILDI !
  • KAYAK SEZONU AÇILDI !
  • KAYAK SEZONU AÇILDI !
  • KAYAK SEZONU AÇILDI !
  • KAYAK SEZONU AÇILDI !
  • KAYAK SEZONU AÇILDI !
1 yorum yapılmış
  • Yorumsuz
    25 Aralık 2020 • 13:00
    Millet te koronavar turizme yok lokanta kapalı d100 açık otoyol lokanta açık küçük esnaf bitik nasıl Bi düzen anlamış değilim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.