VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAR KAPLANLARI TÜM GÜN ÇALIŞIYOR

19 Ocak 2021

.............................................

Anadolu Otoyolu’nun en önemli geçiş güzergahlarından Bolu Dağı Tüneli mevkiinde 7/24 mesai yapan kar kaplanlarının mücadelesi havadan drone ile görüntülendi. 8 kar küreme araca arka arkaya dizilerek yoldaki karları tamamen temizlediler.

Ankara ile İstanbul arasındaki en önemli geçiş noktalarından Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli geçişinde geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışının ardından karayolları ekipleri teyakkuza geçti. Kar kaplanları yolları açık tutmak için 24 saat kar küreme araçları ve iş makineleriyle mesai yaptılar. Karayolları ekipleri Bolu Dağı geçişinde 20 iş makinesiyle görev yaparak kar ve buzla mücadele için 5 bin 550 ton tuz ile 82 ton solüsyon kullanılması planlanıyor. 

HAVA SICAKLIĞI EKSİ 20'E DÜŞTÜ

 Kar yağışının yanı sıra hava sıcaklığının zaman zaman sıfırın altında eksi 20 dereceye kadar düştüğü Bolu Dağı geçişinde görev yapan kar kaplanlarının çalışması havadan görüntülendi. Bolu Dağı Tüneli çıkışında kar küreme makineleri arka arkaya dizilerek yolu kardan tamamen temizlediler. Kar yağışının kesilmesinin ardından yol kenarında biriken karları temizlemek için 8 iş makinesi arka arkaya dizilerek yaptıkları çalışmaları karayolları bölge müdürlüğü ekipleri drone ile görüntüledi.

  • KAR KAPLANLARI TÜM GÜN ÇALIŞIYOR
  • KAR KAPLANLARI TÜM GÜN ÇALIŞIYOR
  • KAR KAPLANLARI TÜM GÜN ÇALIŞIYOR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.