VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAR NEDENİYLE YÜZ YÜZE EĞİTİM ERTELENDİ

14 Şubat 2021

............................................................

Bolu’da Pazartesi günü köy okullarında başlaması planlanan yüz yüze eğitim kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle iki gün ertelendi.

Bolu’da dün akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla etkili olan kar yağışı nedeniyle Pazartesi günü kentteki köy okullarında başlaması planlanan yüz yüze eğitime kar nedeniyle ara verildi. Bolu’daki eğitime 15-16 Şubat tarihlerinde ara verildi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, sosyal medya hesabından, “Yüzyüze eğitime başlanması kararlaştırılan ilimiz genelindeki resmi ve özel öğretim kurumlarındaki eğitim-öğretim faaliyetlerine;Meteorolojik verilere göre ilimiz genelinde yaşanması muhtemel yoğun kar yağışı,buzlanma vb sebeplerle 15-16 Şubatta iki gün süre ile ara verilmiştir.” açıklamasında bulundu.

HAMİLE VE ENGELLİLERE KAR İZNİ

Kar yağışı nedeniyle Bolu ili ve ilçelerinde görevli tüm engelli ve hamile kamu çalışanlarının 15-16 Şubatta iki gün süre ile idari izinli sayılmalarına karar verildi.

1 yorum yapılmış
  • Vatanda
    14 Şubat 2021 • 18:56
    Kamuda çalışanlar hamile de Özel sektörde çalışanlar ne acaba Kamuda çalışan çocuk doğuruyo da Özel sektörde çalışan ne doğuruyo acaba Kamuda çalışan 24. Haftada izine ayrılıyo özelde çalışan 32.haftada nerde adalet nerde vijdan
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.