VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAMET KOCADAĞ BU SÖZLERLE VEDA ETTİ

16 Şubat 2021

...................

Bolu AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olarak üç yıl görev yaptıktan sonra yaş haddi nedeniyle görevini bırakan Samet Kocadağ, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde,  bundan sonra da bu kutlu harekete, elimden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğimin bilinmesini isterim” dedi.

2015 yılında AK Parti gençlik kolları yönetiminde görev aldıktan 3 yıl sonra başkanlık koltuğuna oturan Samet Kocadağ, 2018 yılında bu yana sürdürdüğü görevini yaş haddi nedeniyle Fatih Bayrak’a devretti. AK Parti 6’ıncı Olağan Gençlik Kolları Kongresinde konuşan Kocadağ, partisine her zaman destek olacağını vurgulayarak, “Görevimi, bu bayrağı daha yukarılara taşıma gayreti içerisinde olacak olan Fatih Bayrak kardeşime devretmiş bulunmaktayım. Kutlu hareketimizin lideri, Türkiye siyasetinde yeni bir çığır açan ve her daim biz gençliğin geleceğe umutla bakmasını sağlayan, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde,  bundan sonrada bu kutlu harekete, elimden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğimin bilinmesini isterim. Türkiye için inandığımız bu yolda yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

2 yorum yapılmış
  • Vatanda
    16 Şubat 2021 • 20:05
    Para para para....
  • Hasan
    17 Şubat 2021 • 06:55
    63 yaş çok seçim yaşadım şahit oldum Cumhurbaşkanı olup partisini ve yol arkadaşlarından ayrıldılar Sayın Erdoğan çalışana sahip çıkıyor hep yola devam diyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.