VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ İÇİN BÜYÜK GÜN

19 Şubat 2021

................................................................

Bolu AK Parti İl Başkanlığı’nın 24 Şubat’ta yapılacak il kongresinde aday olacak ismin belirlenmesi için 4 isim bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek. Erdoğan, görüşme sonunda kongrede il başkanı olacak kişiyi belirleyecek.

AK Parti’nin 7’inci olağan kongresi 24 Şubat günü yapılacak. İki kez ertelenen kongrede il başkanlığı için ismi geçen Suat Güner, Abdullah Uzun, Cüneyt Koparan ve Burak Balaban, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek üzere Ankara’ya gitti. AK Parti Genel Merkezinde yapılacak görüşmenin ardından Erdoğan, AK Parti’nin yeni il başkanını belirleyecek.

Doğanay, sosyal medya hesabından, “Hepsi birbirinden kıymetli ve bu onurlu göreve layık 4 İl Başkanı adayımızla birlikte Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızda birlikteyiz. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün inşAllah İl Başkanlığı görevi 4 kıymetli arkadaşımdan birine verilecek. Görevi devir alacak arkadaşımızın bir AK Parti neferi olarak her zaman yanında olacağımı yeniden ifade ederken, şimdiden Bolu'muz için, Teşkilatımız ve Partimiz için hayırlara vesile olmasını Rabbimden diliyorum.” paylaşımında bulundu.

5 yorum yapılmış
  • BurasBolu
    19 Şubat 2021 • 05:35
    Burak Balaban yeni il başkanı hayırlı olsun şovunu yapmıştı zaten Abdullah beye yakışıyordu ama seçmezler işte böyle adamları
  • kimsesiz
    19 Şubat 2021 • 06:31
    sayın nurettin doğanaya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederim seçilecek yeni başkana da kıt aklımla bir tavsiyede bulunacağım ekibini secerken çok dikkat etmen gereken bir tavsiyem olacak nurettin başkanın ekibindeki bazıları gibi köşe kapmaca arsa kapmaca ihale kapmaca el altından işe almaca v.b antin kuntin alavere dalavere angil dingil iş yapanları almazsanız çok iyi olur dürüst olsun varsın cahil olsun okuma yazma bilmesin hz.
  • Mazlum
    19 Şubat 2021 • 08:31
    Kim vatana,millere ve halka hayırlı ise o
  • ESKAKPARTL
    19 Şubat 2021 • 10:39
    SUAT GÜNER YANLIŞ TERCİH. YİNE HATA YAPILDI. YİNE AK PARTİ KAYBEDECEK. ANLAŞILAN O Kİ BOLU ANKARA'DAN FARKLI GÖRÜNÜYOR AMA BOLU ÖYLE DEĞİL.. FATİH METİN OLAYINDA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ. SUAT GÜNER HALKTAN DEĞİL, BURJUVADIR. ABDULLAH UZUN OLABİLİRDİ HAYIRLISI OLSUN. GENEL MERKEZ ÇOK HATA YAPIYOR..
  • ngrlen
    19 Şubat 2021 • 23:07
    Kimin nerede oturduğundan başkanın kim olacağını çıkarmak mümkün. Diğerleri sığıntı gibi kalmış. Diplomatik krizlerde olduğu gibi.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.