VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜST DÜZEY ÖNLEMLERLE ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLIYOR

18 Mart 2021

.......................................................

Bolu’nun eğlence ve alışveriş merkezi 14 Burda AVM,  COVİD-19 tedbirleri kapsamında aldığı üst düzey hijyen ve sağlık önlemleri ile ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. AVM’ye giren herkesin ateşi termal kamerayla ölçülürken her işyeri için ayrı ayrı sosyal mesafe kuralları uygulanıyor.

D-100 karayolu kenarında bulunan 14 Burda AVM, aldığı üst düzey hijyen ve sağlık önlemleri ile ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Ziyaretçilerinin güvenliğini üst düzeyde tutan 14 Burda, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından uygulanan COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgeleme Programının şartlarını kusursuzca yerine getirerek TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesinin sahibi oldu. “Burda Sağlığınız Esas” anlayışıyla hareket eden 14 Burda’da alışveriş merkezine giren herkesin ateşi termal kamerayla ölçülüyor. Her işyeri için ayrı ayrı sosyal mesafe kuralları uygulanıyor. İçeride kaç kişinin bulunduğu, kurulan kamera sistemiyle tespit ediliyor. İklimlendirme cihazları, taze hava girişi sağlayan klima santrallerinin değişimi ve dezenfeksiyonu ile yüzde100 taze hava 24 saat korunuyor. 14 Burda’da zorunlu maske uygulaması da sürüyor. Eğitimli hijyen takımı tarafından, yapılan uygulamaların kontrolleri gerçekleştiriliyor. AVM içerisinde görünür pek çok farklı alanda dezenfektan üniteleri yer alıyor. Alışveriş merkezi düzenli aralıklarla gün boyunca ve hizmet vermediği saat aralıklarında dezenfekte ediliyor. Uzun süre koruma sağlayan Nano-Clean uygulaması yapılıyor. Ayrıca ziyaretçiler, “www.burdasagliginizesas.com” adresi üzerinden tüm hijyen prosedürlerinden haberdar oluyor. Dijital dönüşüm kapsamında uygulamaya konulan, Türkiye’de ilk kez hayata geçirilmiş “Güvenli QR” sistemi de ziyaretçilere sunuluyor.

QR KOD UYGULAMASI İLE  AVM’NİN HİJYEN DURUMU ANLIK TAKİP EDİLEBİLİYOR

AVM içerisinde uygulanan QR kod uygulaması ile ziyaretçiler alışveriş merkezinin hijyen durumunu anlık olarak takip edebiliyor. Covid-19’a karşı alınan kapsamlı özel önlem ve hijyen uygulamaları, alan taraması, malzeme seçimi, dezenfeksiyon ve işlem kalitesi olmak üzere dört adımda tamamlanıyor. Uygulama kapsamında temizlik yapılacak alanın genel taraması gerçekleşiyor, Covid-19 virüsüne karşı kanıtlanmış ürünler ile insan elinin uzanamadığı yerler dahi dezenfekte ediliyor. Dezenfeksiyon ve temizlik kalite kontrolü yapılıyor. Ziyaretçiler, hem internet sitesinden hem de AVM içerisinde pek çok noktada yer alan ortak kullanım alanlarına yerleştirilmiş olan QR kodlar aracılığıyla ilgili alanın hijyen durumunu anlık olarak takip edebiliyor. QR kodlar, akıllı bir telefon kamerası ya da QR kod okuyucu programlar yardımıyla taratılıyor. QR kodların taranması sonucunda Covid-19’a karşı etkili temizlik malzeme seçimleri ve son temizlik saatleri görülerek sürecin detaylı dökümü kontrol edilebiliyor.

PAZAR GÜNLERİ HARİÇ HER GÜN MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR

Yeni normalleşme adımlarıyla 14 Burda AVM’nin kafe ve restoranları, pazar günleri hariç her gün misafirlerini ağırlıyor. Alışveriş merkezi içerisinde bulunan kafe ve restoranlar da prosedürlere uyarak ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Pazar günleri hariç saat 10.00-20.00 arası açık olan 14 Burda’da kafe ve restoranlar ise 10.00-19.00 saatleri arasında yüzde 50 kapasite ile faaliyetini sürdürüyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.