İKİNCİ KEZ İSTANBUL SÖZLEŞMESİ GERGİNLİĞİ

.....................................................

İKİNCİ KEZ İSTANBUL SÖZLEŞMESİ GERGİNLİĞİ
Paylaş
A-A+ Paylaş

Haber: Bülent Velioğlu - Eda GÖK

İstanbul Sözleşmesi'nin iptali sonrasında İzzet Baysal Caddesi'nde bir grup ikinci kez toplanarak eylem yapmak istedi. Eylem yasağına rağmen kollarına mor bant takarak yürümek isteyen gruba polis ekipleri barikat kurarak engel oldu.

 Bolu’nun İzzet Baysal Caddesi’nde İstanbul Sözleşmesi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından iptal edilmesinin ardından geçtiğimiz hafta bir grup toplanarak yürüyüş yapmıştı. İzinsiz yapılan yürüyüşün ardından, geçtiğimiz günlerde Bolu Valiliği tarafından eylem ve yürüyüşler 4 Nisan'a kadar yasaklanmıştı.

İKİNCİ KEZ TOPLANDILAR

Yasaklara rağmen Bolu’nun en işlek caddesi olan İzzet Baysal’da toplanan başka bir bir grup kollarına bağladıkları mor bandanalarla İstanbul Sözleşmesi'nin iptalini protesto etmek için tekrar yürüyüş yapmak istedi. Olay yerine gelen çevik kuvvet polis ekipleri yürüyüş yapmak isteyen vatandaşlara engel oldu. Polis ekipleri ve eylemciler arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginliğin ardından polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri alarak engel olduğu yürüyüş yapmak isteyen grup kısa süre içinde dağıldı.

Haber Fotoğrafları
İKİNCİ KEZ İSTANBUL SÖZLEŞMESİ GERGİNLİĞİ
İKİNCİ KEZ İSTANBUL SÖZLEŞMESİ GERGİNLİĞİ
İKİNCİ KEZ İSTANBUL SÖZLEŞMESİ GERGİNLİĞİ
İKİNCİ KEZ İSTANBUL SÖZLEŞMESİ GERGİNLİĞİ

11 yorum yapılmış

  • Umut (5 yıl önce)
    Ben şuna şaşıyorum İstanbul sözleşmesini protosdo eden sokağa çıkan insanlar garada şehit olan kardeşlerimiz için sokağa niçin çıkmadılar evde örgümü örüyorlardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Melehat (5 yıl önce)
    Bunlar az kesim işleri güçleri ortalığı karıştırmak onların yüzünden çok yuvalar dağıldı koymayın meydanlara
    0
    0
    Yanıtla
  • VATANDA (5 yıl önce)
    Kongreler yapılırken sorun yok da açık havada 10 kişi yürürken mi sorun var?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Yorumlarda ki ıq gerçekten tek hanelerde
    0
    0
    Yanıtla
  • Neriman (5 yıl önce)
    Bunlar ortalığı karıştırmak isteyen destekli çoğunun aile yaşamından uzak olanlar şartlandırılmış olanlar kendilerine faydaları Yok kaale dikkate almayın
    0
    0
    Yanıtla
  • ZeynelAbidin (5 yıl önce)
    Mor fular neyin nesi anlami olmasa voha demezler herhalde.
    0
    0
    Yanıtla
  • demirel (5 yıl önce)
    yürümekle yollar aşınmaz (bu hanımefendileri Diyarbakır'a da bekleriz burada evladını isteyen Diyarbakır Annelerimizle beraber yürüsünler)
    0
    0
    Yanıtla
  • ErsanTrk (5 yıl önce)
    Sorumsuzlar... Vaka artışı aşırı derecede artmış bunlarda şov eylem peşinde... Para cezası kesilmeli bunlara.
    0
    0
    Yanıtla
  • Makbule (5 yıl önce)
    Aileler dağılıyor hanımlar sebepsiz çoluğu çocuğu bırakıp kaçıyor öncelikle evinizde hanım Nasıl olunur onu öğrenin koymayın bu insanları ahlak edep saygı vardı istanbul sözleşmesimi vardı sizleri görmek istemiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • HasanBayramolu (5 yıl önce)
    Kasiniyorlar, Valilikçe pandemi kapsamında herturlu, miting,gösteri, toplantı vs.yasaklanmasina rağmen bu na cüret edenler resmen devlete kafa tutuyor. Katılan tüm sorumsuz kişilere gereken ceza verilmeli.Bir de neyi protesto ettiklerini bilseler.
    0
    0
    Yanıtla
  • servisci (5 yıl önce)
    Abi bizim TOMAlarımız yokmu neden uğraşıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.