ALKOLLÜ SÜRÜCÜ DÜZ YOLDA TAKLA ATTI

................................................

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ DÜZ  YOLDA TAKLA  ATTI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Gecenin sıcak haberi Aktaş Mahallesinden geldi. Aktaş Mahallesi Seval Sokak’ta meydana gelen kazada aşırı alkollü sürücü düz yolda hem kaza yaptı hem de takla attı.

 

Aşırı alkollü olduğu tespit edilen 14 AAT 669 plakalı aracın sürücüsü önce bir araca çarptı sonra da düz yolda takla attı. Aktaş Mahallesi Seval Sokak’ta meydana gelen kazanın nasıl olduğunu bir türlü anlayamayan polis ekibi ise sürücü ile diyalog kurmakta zorlandı. 191 promil alkol aldığı tespit edilen Sinan Seyhan olay yerine çağırılan sağlık ekibinin kontrolünden geçtikten sonra karakola götürüldü. Hükümlü olduğu bilinen Seyhan’nın Bolu F tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevinden Korona tedbirleri sebebiyle izinli olarak çıktığı öğrenildi.

 

Çarptığı aracı hurdaya çeviren ve takla attıktan sonra aracını sokakta yan yatırmayı başaran aşırı alkollü şahıs kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu.

 

Haber: Bolu Gündem

1 yorum yapılmış

  • K (5 yıl önce)
    Boluda denetim yok gece gezen araçların sürücüleri yüzde doksan alköllü yazık
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.