VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN'DAN KAZIM KARSU'YA CEVAP GELDİ

8 Nisan 2021

..................................

Bolu Belediye Meclis Toplantısı’nda konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP İl Başkanı Kazım Karsu’nun kendisi hakkında yaptığı açıklamalara cevap verdi. AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Özcan, “CHP’liler birbirini eleştirebilir. Sayın İl Başkanı’nın beni eleştirmesi sizi mutlu etmeli” dedi.

Haber: Eda GÖK

Bolu Belediye Meclis Toplantısı Nisan ayı İkinci birleşimi gerçekleşti. Birleşimde konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz günlerde CHP İl Başkanı Kazım Karsu ve AK Parti İl Başkanı Suat Güner tarafından kendisine yönelik yapılan eleştirilere cevap verdi. Başkan Özcan, Kazım Karsu’nun kendisi hakkında söylediği “Tanju Özcan siyasette hep önde olmak ister. Suyun üzerinde gezmek ister, siyasetin önünde olmak ister. Tanju Özcan, Muharrem İnce'nin ekolünden. Bunları onun gençliğine bağlamak lazım. İlerde az konuşup, çok iş yapmayı tercih eder diye düşünüyorum" sözlerini yanıtladı.

“BELEDİYEYİ PARTİNİN TALİMATLARIYLA YÖNETMİYORUM”

Özcan, “CHP İl Başkanı’nın beni eleştirmesi benim açımdan normal. Bu demek oluyor ki, ‘Tanju Bey’e her dediğimi yaptıramıyorum.’ Doğru biz partiden yönetmiyoruz. CHP’liler birbirini eleştirebilir. Sayın İl Başkanı’nın beni eleştirmesi sizi mutlu etmeli. Demek ki ben belediyeyi partinin talimatlarıyla yönetmiyorum. Suat Kardeşimiz muhalefet yapmaya yanlış yerden başladı. Çiçeği burnunda İl Başkanımız geçen gün bir tweet atmış. 15 yıllık Bolu Belediye Başkanlığı görevinde Bolu’ya çağ atlatan Alaaddin Yılmaz Başkanımız tarafından planlanan ve yapımına başlanılan Kanal Kapatma Projesini kendi projeleri gibi tanıtmalarına şaşırmadık. Allah’ım Yarabbim sabır ver. Sayın Alaaddin Yılmaz 100 metrelik bir kısmı kaçak kapatmış ve eğer bu proje AK Parti’nin projesiyse Alaaddin Yılmaz burada kaç yıl Belediye Başkanlığı yaptı? 15 sene. 2004’te vaat etmiş ve 2019’a kadar başkanlık yapmış. Geldim projemi hazırlattım. Fatih Bey’e götürdüm. Sağ olsun destek verdi. Hazırladık, usulüne uygun olarak kapatıyoruz. Aslında bu bir itiraf. 15 yıl neden kapatmamış?” ifadelerini kullandı.

5 yorum yapılmış
  • Erhankorkmaz
    8 Nisan 2021 • 11:53
    Belediyeyi akpli müdürler yönetiyor ne değişti belediyede başkan demekki iyi pazarlık yapmışsın alaaddin yılmazla anlaşıldı
  • Garipbirkyl
    8 Nisan 2021 • 22:36
    Aferin belediye ve CHP il başkanına Bolu sayenizde 20 yıl daha ne belediye başkanlığı nede millet vekili çıkaramaz
  • MustafaKemal
    9 Nisan 2021 • 00:47
    Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.
  • Bolulu
    9 Nisan 2021 • 00:53
    Keşke her belediye başkanı sizin gibi herkese eşit ve adil davransa.Saol Tanju başkanım.
  • Bolulu
    9 Nisan 2021 • 10:40
    Belediye çalışanları partili olamaz.Olursa ordan belediye değil parti teşkilatı olur Erhan Rumuzlu kişi.Kime oy verdiğin anlaşıldı yorumundan.Yatmıyoruz çalışıyoruz.Zorunuza gitsin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.