DEPLASMANLARDA MÜKEMMELİZ

................................

DEPLASMANLARDA MÜKEMMELİZ
Paylaş
A-A+ Paylaş

TFF 1. ligde iddiası kalmayan Bandırmaspor ve Boluspor 31. hafta maçında karşılaştı. Karşılaşmayı Boluspor 3-2 kazanırken goller Muhammed Gümüşkaya (2) ve Hamza Gür'den geldi.

Ligde umudunu kesen ve yeni sezonun hazırlıklarına başlayan iki takımın karşılaşması bol gollü geçti. 5 golün atıldığı maçı Boluspor 3-2 kazanırken kırmızı beyazlılar puanını 38 yaptı Bandırmaspor 39 puanda kaldı. Bu hafta içinde 3 oyuncusu ile yollarını ayıran Boluspor sahaya Gentian, Fethi, Tugay, Burak Asan, Hamza, Araz, Muhammed, Ali, Arda, Aykut, Muhsin onbiri ile çıktı. Kiralık oyuncularına hem ilk onbirde hemde yedeklerde şans vermeye devam eden Boluspor'un golleri Muhammed Gümüşkaya (2) ve Hamza Gür'den geldi. İkinci yarıda ekibimizde Emin Bayram (Kiralık), Papa Diouf,  Edwin Gyasi (Kiralık), Atamer bilgin (Kiralık) ve Marlinho oyuna dahil olan isimler oldular. 

4 yorum yapılmış

  • PilavcKazm (5 yıl önce)
    Keşke Bolu nun yeni stadı inşaatına başlansaydı takım dışarıdaki tüm maçlarıyla şampiyon olurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • Birsporsever (5 yıl önce)
    Bolu bütün maçlarını deplasmanda oynasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Memoli (5 yıl önce)
    Sayın yoneticiler Allah aşkına oyi bir kadro ve iyi bir hoca ile yeni sezon için hazirlanin milleti siydik zoru yapacaksiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • BOLUSPORUSEVEN09YKSEL (5 yıl önce)
    SENEYE KEMİK KADRO KORUNMASI LAZIM.SENEYE ÖLÜM LİGİ.4 TAKIM KÜME DÜŞECEK
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.