VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA 30 KİŞİ İÇTİKLERİ SU SONRASI RAHATSIZLANDI

15 Mayıs 2021

........................................................

Bolu merkeze bağlı Yenicepınar köyünde içtikleri su nedeniyle rahatsızlanan 30 kişi mide bulantısı ve ateş şikayetiyle hastaneye başvurdu. İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, köyün içme suyunun sağlandığı depolardan numune alarak incelenmek üzere Halk Sağlığı Laboratuvarı'na götürdü.

Yenicepınar köyünde önceki gece içtikleri sudan rahatsızlanan 30 kişi hastanelik oldu. Köyde yaşayan vatandaşlar mide bulantısı ve ishal şikayetiyle gittikleri hastanede ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Yaşanan olay sonrası köylülerin şikayetinin ardından İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri köye gelerek köyün içme suyunun sağlandığı depolardan numune alarak incelenmek üzere Halk Sağlığı Laboratuvarı'na götürdüler.

DEPODAN GELEN SUYU KULLANMAYIN UYARISI

Köyde yaşayan vatandaşlara depodan gelen suyun kullanılmaması uyarısında bulundu. Sudan alınan numunenin incelendiği öğrenildi. Köy muhtarı Mustafa Çetinkaya, yaşanan olayın sudan kaynaklanıp kaynaklanmadığının tespit edilmesi için numuneler alındığını söyledi. Çetinkaya, 3-5 evde yaşayan vatandaş da mide bulantısı ve ateş şikayetlerinin görüldüğünü söyledi.

5 yorum yapılmış
  • Ksnsbebdjja
    15 Mayıs 2021 • 09:48
    Ne 3-5 kişisi ne evi, ortada ciddi bir durum var, ne zamandan beri muhtar mustafa oldu ? Muhtarı gizlemişsiniz, hasta sayısını da gizlemişsiniz. İnanmayan varsa gelsin kapı kapı dolaşsın.
  • Aza
    16 Mayıs 2021 • 01:41
    Muhtardan mı korkuyon ismini açık yaz
  • Anonim
    16 Mayıs 2021 • 03:54
    Bu köyün sorunlarından muhtarın sorumsuzluğundan bıktık usandık . Artık yeter, her yıl su yoksunluğu yaşıyoruz su olsa bile işte zehirlenme işte pislik işte denetimsizlik işte kul hakkı işte insan sağlığıyla oynama. İnsanların sağlıklarıyla oynayıp her yıl var olan bu su sorununa bir hal çare bulamayanlara kendine su çekip! Köyü susuz bırakanlara Allah hesabını sorsun..
  • Ynetimistifa
    17 Mayıs 2021 • 15:59
    Yönetim istifa !! Hasan Çetinkaya istifa et artık işine geldiği gibi davranma köyde hırsızlık oluyor üstü örtülüyor neden çünkü yapanlar Hasan'ın kankalarını , ah alma çıkar aheste aheste ! yönetim istifaaaaaaaa
  • Yazk
    17 Mayıs 2021 • 16:02
    Hasan Çetinkaya ne ara ismi değişti neden üstü örtülüyor olayların çünkü zararlı sen çıkacaksın dimi Hasan bey hiç bir şeye faydan yok istifa et artık gizli kapaklı işler yaparak bir yere varamazsın köy halkının sağlığı ile oynuyorsun !!!!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.