MHP'Lİ VEKİLLER BOLU'DA ÖLÜMDEN DÖNDÜ

...............................................

MHP'Lİ VEKİLLER BOLU'DA ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Paylaş
A-A+ Paylaş

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde, MHP milletvekilleri Hasan Kalyoncu ile Yaşar Karadağ’ın içinde bulunduğu otomobil bariyerlere çarptı. Kaza sonucu milletvekilleri yaralandı.

Ankara'dan İstanbul yönüne giden MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu'nun kullandığı 06 CCC 035 plakalı otomobil, Çaydurt mevkisinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada Kalyoncu ve araçta bulunan MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Kalyoncu'ya ayakta müdahale etti. Karadağ ise ilk müdahalenin ardından ambulansla Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kalyoncu'nun buradaki tedavisi sürüyor. Her iki milletvekilinin de sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazaya karışan aracın kaldırılması için çalışma yürütülüyor.

Haber Fotoğrafları
MHP'Lİ VEKİLLER BOLU'DA ÖLÜMDEN DÖNDÜ
MHP'Lİ VEKİLLER BOLU'DA ÖLÜMDEN DÖNDÜ

2 yorum yapılmış

  • Vatanda (5 yıl önce)
    Sanki ülkeyi kurtamaya gidiyorlar.O kadar hızlı giderlerse daha kötü yaralanmaları yakındır....
    0
    0
    Yanıtla
  • trafikcanavar (5 yıl önce)
    trafik canavarı dokunulmazlık bilmez
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.