VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TAMGA BOLU İL TEMSİLCİLİĞİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

26 Haziran 2021

......................................................

Genel merkezi Ankara'da bulunan kurucu Genel Başkanı'nın Yağız Kızılkaya olduğu  ve Avrupa, Asya ve Orta Asya'da hizmet veren TAMGA Arama Kurtarma ve Yardım Derneği Bolu İl Temsilciliği 25 Haziran 2021 tarihinde yapılan açılış töreniyle hizmete girdi.

Şahinoğlu İşhanı binasında gerçekleştirilen açılışa Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Hakan Alpaslan, AFAD Bolu İl Müdürü Cengiz Çavuş, İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Güler, Türk Ocakları Bolu İl Başkanı Doç.Dr.Hamdi Zenginbal, Köroğlu Dağcılık Kulübü Başkanı Hakan Esen, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

"AFAD'LA BİRLİKTE ÇALIŞMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ"

Açılış kurdelesini kesen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Tamga Arama Kurtarma Derneğimizin çalışmalarının hayırlı olmasını diliyorum. Tabiiki AFAD Müdürümüz’de burada, inşallah Tamga’ya iş düşmez, onu temenni ediyoruz ki; Allah bizi doğal felaketlerden korur, ama doğal felaketler tabii kaçınılmaz, yaşayacağız, ama sadece ne zaman yaşayacağımızı bilemiyoruz. İnşallah size iş düşmez, ama sizin gibi eğitimli insanların bir araya gelip, şimdiden ön hazırlıkları yapması, bizim yüreğimize su serpiyor. Biz de Bolu Belediyesi olarak, bundan sonraki bu tip çalışmalarınızda, yanınızda olmaya, sizlerle, AFAD’la birlikte çalışmaya her zaman hazırız. Ne talebiniz olursa artık bizim gücümüz nispetinde yanınızdayız. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

"HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUZ"

Tamga Uluslararası Arama Kurtarma ve Yardım Derneği Bolu İl Amiri Levent Şimşek ve Sakarya İl Amiri Ferit Kaya, dernek il temsilciliği açılışında gerçekleştirdikleri konuşmada, açılışa katılan değerli isimlere teşekkür ettiklerini belirterek Bolu İl Temsilciliği açılışının hayırlara vesile olmasını dilediler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.