VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SÖZDE YÜRÜYEN MERDİVEN..

29 Haziran 2021

...................................................

Haber: Sevgi PİLGİ - Bolu Havadis Gazetesi

Bolu’da Demokrasi Meydanını Yukarı Çarşıya bağlayan yürüyen merdivenlerde yapılan yenileme düzenlemelerine rağmen hala verimli çalışmaması dikkat çekti.

AK Parti’li eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından vatandaşların Demokrasi Meydanı'ndan Yukarı Çarşı’ya daha rahat şekilde çıkmalarını sağlamak için yapılan yürüyen merdivenler sık sık arıza yaptı. Merdivenlerde yapılan yenileme ve bakım onarım çalışmalarına rağmen yürüyen merdivenlerin sık sık bozulması vatandaşlarında tepkisine neden oldu.

VATANDAŞ ÇİLEDEN ÇIKTI

Sık sık arıza yapan yürüyen merdivenler Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın ekibi tarafından yenilendi. Yürüyen merdivenlerin iniş için kullanılan bölümü iptal edilerek sadece çıkış bölümü tekrar hizmete sokuldu. Bir süredir vatandaşların sıklıkla kullandığı yürüyen merdivenlerin tekrar bozulması vatandaşları çileden çıkardı. Teknik ekipler yürüyen merdivenlerde tekrar bakım onarım çalışması başlattı.

  • SÖZDE YÜRÜYEN MERDİVEN..
  • SÖZDE YÜRÜYEN MERDİVEN..
  • SÖZDE YÜRÜYEN MERDİVEN..
  • SÖZDE YÜRÜYEN MERDİVEN..
2 yorum yapılmış
  • Yaman
    29 Haziran 2021 • 06:40
    Zaten çalışmıyor birde engelli vatandaşlarımızı düşünseler. Engelliler ne inebiliyor ne çıkabiliyor. Madem örnek belediye olacaksın her şeyi düşünmek lazım
  • Bolulu
    30 Haziran 2021 • 22:43
    Eski yürüyen merdivenden bin kat iyi.Eskisi merdivenler gibi kalitesiz değil ve sürekli bozulmuyor.Haberi yapan şahısın bütün asansörler hiç bozulmuyor sanki.Yanlı haber yapıyorsunuz ve yorumlarıda yayınlamıyorsunuz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.