VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KADINLAR İSTANBUL SÖZLEŞMESİ İÇİN EYLEMDE

30 Haziran 2021

...........................................................

Bolu’da, Kardelen Meydanı’nda İstanbul Sözleşmesi’nin iptaline karşı çıkan bir grup toplanarak yürümek istedi. Grup, Bolu Valiliğin yürüyüşe izin verip daha sonra izini iptal ettiğini dile getirerek olaya tepki gösterdi. Basın açıklaması yapan grup açıklamanın ardından dağıldı.

1 Temmuz tarihinden itibaren Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden çıkmasını onaylayan kararın Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalanıp Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından Bolu’da bir grup kararı tepki göstermek için Kardelen Meydanı’nda eylem yaptı. Gerçekleştirilen eylem Bolu Kadın Platformu tarafından düzenlendi. Türkiye genelinde pandemi koşulları nedeniyle yasaklanan eylem ve yürüyüşler nedeniyle polis ekipleri çevrede geniş güvelik önlemleri aldı. İddiaya göre, grup daha önce Bolu Valiliği’nden yürüme iznini aldı fakat alınan izin yürüyüşe 1 saat kala valilik tarafından iptal edildi. Bu duruma tepki gösteren topluluk meydanda sözleminin iptalini eleştirerek pankartlar açtı. Toplanan grup basın açıklaması yaptıktan sonra dağıldı.

  • KADINLAR İSTANBUL SÖZLEŞMESİ İÇİN EYLEMDE
  • KADINLAR İSTANBUL SÖZLEŞMESİ İÇİN EYLEMDE
  • KADINLAR İSTANBUL SÖZLEŞMESİ İÇİN EYLEMDE
  • KADINLAR İSTANBUL SÖZLEŞMESİ İÇİN EYLEMDE
1 yorum yapılmış
  • aziye
    1 Temmuz 2021 • 06:41
    45 yıllık ev hanımıyım iş olsun diye aileleri dağıtmak için uğraş veriyorlar maalesef çok sayıda aileler dağıldı bunlara itibar etmeyin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.