VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DERDİN Mİ VAR? MAHMUT ALAN VAR..

1 Temmuz 2021

.............................................

Bolu'da, bir ailenin çift cinsiyetli olarak dünyaya gelen çocuğunun ameliyatı için Mahmut Alan'ın girişimiyle, hayırseverlerin desteğiyle ameliyat ücreti olan 18 bin TL bulundu.

Bolu'da yaşayan E.T. ve H.T. çiftinin 9 yaşındaki çocukları R.T. doğarken çift cinsiyetli doğdu. Bugüne kadar tam 12 ameliyat olan R.T. isimli çocuk bir türlü sağlığına kavuşamadı. Çaresiz kalan aile Kocaeli'de buldukları özel bir hastanede çocuklarını ameliyat ettirmeye karar verdi. Ancak ameliyat masrafının 18 bin lira tutacağını öğrenen aile, durumu Birlikte Bolu Derneği Kurucu Başkanı Mahmut Alan'a ulaşarak anlattı. Mahmut Alan, konuyu sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu. Bu paylaşıma Bolu'dan toplam 4 vatandaş sessiz kalmadı.

HAYIRSEVER İŞ ADAMI BÜTÜN PARAYI VERDİ

Üç kişi toplam bin 400 TL verirken isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir iş adamı da ilk ameliyat ücreti olan 18 bin lirayı karşılamak istedi. Ameliyat ücretinin bulunmasının ardından aile çocuklarıyla birlikte Kocaeli'de bulunan bir özel hastaneye gitti. Çocuğun ameliyat süreci başlatıldı.

BOLU HALKINDAN YARDIM İSTEDİM

Aile ile görüşen ve süreci sonuna kadar takip edeceğini ifade eden Birlikte Bolu Derneği Kurucu Başkanı Mahmut alan şunları söyledi, " Ailemiz Bolu'da yaşıyor ve gerçekten ihtiyaç sahibi. Bana ulaşarak çocuklarının çift cinsiyetli dünyaya geldiğini ve 12 kez ameliyat sonucunda herhangi bir iyileşmeye kavuşamadıklarını söylediler. Bende sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Bolu halkından yardım istedim. Sağ olsun halkımız ve esnaflarımız konuya duyarsız kalmadı. Her zamanki gibi Bolu'nun çocuğuna sahip çıktılar. Fakat çocuğumuz bir ameliyat ile düzelmeyebilir. Yetkililerimizin aileye yardım etmesini istirham ediyorum. Allah yardım eli uzatan herkesten razı olsun."

5 yorum yapılmış
  • Mustafa
    1 Temmuz 2021 • 06:52
    Yaptıklarını reklâm amaçlı yapmasan on numara adamsın da.. reklâm olunca olmuyor.
  • Mehmet
    1 Temmuz 2021 • 13:01
    Mustafa denen adamcağız sana diyorum. Reklam meklam Mahmut hayrını yapıyor sende yap senide taktir edelim.Etmiyorsan çeneni kapat.
  • Mustafa
    1 Temmuz 2021 • 17:15
    Mehmet kardeşim.. Kurtlar vadisi izlemeyi bırak. Biz Bolu halkı kimin neyi niçin yaptığını bilecek zekâya sahibiz.
  • Mami
    2 Temmuz 2021 • 13:03
    Adam gibi adam mahmut alan senin gibi milliyetçi birisi daha yok boluda
  • Koroglu
    2 Temmuz 2021 • 14:41
    Bırakın bu işleri Allah aşkına kim hayırsever ya koyun gibi insanları kandırmayı bırakın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.