VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

7 Temmuz 2021

......................

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, birçok ilin Emniyet Müdürü değişti. Resmi Gazete'de yayınlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile 10 ilin emniyet müdürü merkeze alındı, 33 ile yeni emniyet müdürü atandı.

Bolu İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan Tokat Emniyet Müdürü olarak atanırken, Çankırı Emniyet Müdürü Sadetten Aksoy Bolu Emniyet Müdürlüğü görevine olarak atandı.

İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Diyarbakır Emniyet Müdürü, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne İzmir İl Emniyet Müdürü olarak atandı. 11 polis başmüfettişi il emniyet müdürü olarak atandı. Asayiş Daire Başkanı Levent Tuncer, Erzurum İl Emniyet Müdürü olarak görevine devam edecek.

2 yorum yapılmış
  • Bolu14
    7 Temmuz 2021 • 09:42
    Bolu Emniyet MD. En Başarılı Müdürlerimizdendi... Armağan bey mesleki Başarısı kalitesi ve gençlere Merhametiyle unutamıyacağımız karakteri.. Bolu sizi sevdi MD.. Allah yolunuzu açık etsin inş...
  • CemalGktepe
    7 Ağustos 2021 • 11:00
    Konya ili polis evi şefi olarak gurur duyduğumuz Sayın müdürüm Saadettin Aksoy Beyefendinin yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını Bolu ilinin çok şanslı olduğunu söylemek isterim...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.