VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YAŞAMAK İÇİN 90 BİN TL'YE İHTİYACI VAR..

8 Temmuz 2021

.....................................

Bolu’da köşe tümörü rahatsızlığıyla boğuşan 22 yaşındaki Zeynep Aydoğan ilerleyen hastalığı nedeniyle ameliyatı için gereken 90 bin TL’nin bulunamazsa Kurban Bayramı sonrasında ölüm riskiyle karşı karşıya kalacak.

10 yıldır beynindeki köşe tümörü hastalığıyla boğuşan genç kadın rahatsızlığı son haftalarda hızla ilerlemeye başladı. Birçok doktorun riskli gördüğü ameliyatı Türkiye’de yapabilecek sadece iki doktorun da özel sağlık kuruluşlarında bulunması maddi sıkıntılar yaşayan aileyi bir kez daha yıktı. Mahmut Alan aracılığıyla iki doktorla yapılan görüşmeler sonrası ameliyatın özel bir hastanede 90 bin TL’ye yapılacağı bildirildi. 

ÖLÜM RİSKİ İLE KARŞI KARŞIYA

Beynindeki tümörün yırtılması nedeniyle yürüme yetisinde zorluk ve denge kaybı yaşayan genç kadın ameliyatının yapılmaması durumunda önce kulakta işitme duyusu noksanlığı ve kör olma tehlikesi ardından da ölüm riski karşı karşıya kalacak. Doktorların Kurban Bayramı sonrasına kadar acil ameliyat olması gerektiğini söylediği genç kadın hayırsever vatandaşların yardımını bekliyor. Ameliyatı için gerekli olan 90 bin TL’nin bulunamaması durumunda genç kadının ölüm riski taşıması yakınlarında büyük üzüntü yarattı.

YARDIM ETMEK İSTEYEN VATANDAŞLARIN 0507 244 4808 NUMARALI TELEFONDAN MAHMUT ALAN'A ULAŞMALARI RİCA OLUNUR.

1 yorum yapılmış
  • devlet
    10 Temmuz 2021 • 04:10
    devlet ne iş yapar? İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.