VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞÇİ METRELERCE YÜKSEKLİKTEN DÜŞTÜ

8 Temmuz 2021

.......................................................

Bolu’nun Demokrasi Meydanı’nda bulunan bir inşaatta çalışma sırasında dengesini kaybeden bir inşaat işçisi metrelerce yükseklikten aşağı düştü. Talihsiz işçi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Demokrasi Meydanı’nda bulunan inşaatta meydana geldi. İnşaatta çalışan 39 yaşındaki T.C. dengesini kaybederek 5 metre yükseklikteki ara kattan aşağı düştü. Düşmenin etkisiyle bilincini kaybeden işçi yaralandı. Yaralı işçi, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine kaldırıldı.

3 yorum yapılmış
  • Kalpsait
    9 Temmuz 2021 • 06:36
    35 yıldır inşaat içindeyim emniyet tedbirleri eksik en önemlisi kuvvetli yağışlarda kesinlikle temel kazı işine başlamayın çok bitişik binalar yağıştan temelleri oynayıp oturulamaz hale geldi
  • Fatma
    9 Temmuz 2021 • 22:49
    Defalarca haber yapıldı ne güvenlik şeridi var ne iş güvenliği kıyafetleri Yoldan geçen insanlarada zarar gelebilir meydanı da işgal ettiler bir ay fakat artık yer kiminse kimse ses çıkarmıyo hergün gezen zabıtalar nerede!!! Yazık ki ne yazık Böyle olacağı belliydi Arkadaşa geçmiş olsun
  • Muhsin
    10 Temmuz 2021 • 08:03
    İnşaat işlerinde çalışan kardeşlerim.tüm emniyet tedbirlerinizi lütfen ama lütfen alınız.Zaman zaman inşaatlardan düşüp hayatını kaybeden işçilerimiz oluyor.İnanın bu duruma çok üzülüyoruz.Lütfen bizleri üzmeyiniz.Tedbir almak biz kulların görevidir.Takdir Rabbimizindir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.