DÖVÜP ORMANDA ÖLÜME TERK ETMİŞLER..

...................................................................

DÖVÜP ORMANDA ÖLÜME TERK ETMİŞLER..
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu'da geçtiğimiz gün gece saatlerinde para çekeceğini söyleyerek evinden çıkarak kayıplara karışan Oğuz Şay, Çakmaklar mevkiinde darp edilmiş şekilde bulundu.

İşyerindeki bir arkadaşının çektiği krediye kefil olduğu öğrenilen 30 yaşındaki Şey, önceki gün gece saatlerinde ailesine para çekeceğini söyleyerek evden ayrıldı. Borcunu ödemeyen arkadaşıyla görüşeceği de öğrenilen Şay, evinden çıktıktan sonra geri dönmedi. Yakınlarının endişeli bekleyişinin sürdüğü zamanlarda Şay, Çakmaklar mevkiinde darp edilmiş şekilde bulundu.

ARANIYORLAR

112 acil ekipleri tarafından hastanede ilk tedavisi yapılan Şay, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Emniyet müdürlüğü asayiş şube müdürlüğü ekipleri Şay'ı dövüp ormanlık alana bırakanları bulmak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

4 yorum yapılmış

  • Bolulu (4 yıl önce)
    Artık delikanlilik falan kalmamış insanlar ne hallere geldiler adamı ölüme bırakmışlar para için Allah bilir kaç kişi yaptılar bu işi Allah herkesi ıslah etsin devir günden güne kötüye gidiyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Lavin (4 yıl önce)
    Oğuz'u eskiden tanırım ensesine vur ağzındaki lokmayı al bi çocuk kimseye zararı olmaz herkes bi Sedat Peker kesildi zaten madyacılık oynuyorlar elleriniz kırılsın inşallah eşine ve ailesine büyük geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (4 yıl önce)
    Borç ver kefil ol suçlu yine sen ol o yüzden bir ise kalkarken kırk defa düşüneceksin hagi demirdeyiz önüne gelene kefil olunmaz allahtan ölümle sonuçlanmamş medyada takip ediyordum bu haberi kurtulduğuna sevindim suçlular cezasız kalmasin inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Bolulu (4 yıl önce)
    Teksas mı burası.Adalet yerini bulacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.