VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KİMSESİZLER İÇİN KONUT YAPILACAK

29 Temmuz 2021

.........................................................

Bolu’nun Gerede ilçesinde kimsesiz vatandaşlar için inşa edilecek konutlar ihaleye çıkıyor. 3 Ağustos’ta yapılacak ihalenin ardından konutların bir yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın seçim vaatleri arasında yer alan kimsesiz vatandaşlar için konut projesi hayata geçiriliyor. 1+1 olarak inşa edilecek 15 konutun ihalesi 3 Ağustos’ta Gerede Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılacak. Konutların bir yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Konutlarda kalacak kimsesiz vatandaşların bakımları ve ihtiyaçları da belediye ekipleri tarafından karşılanacak.

"BÜTÜN İHTİYAÇLARI BİZ KARŞILAYACAĞIZ"

Kimsesiz vatandaşlar için konut projesinin ihale aşamasına geldiğini belirten Başkan Allar, “’Büyüklerimiz bizim her zaman baş tacımız oldu, her zamanda olmaya devam edecek. Seçim vaatlerimiz arasında yer alan bir projemizi daha ihaleye çıkararak hayata geçireceğiz. Yapılacak olan konutlarda konaklayacak kimsesiz vatandaşlarımızın temizliği, yemeği, kişisel bakımı ve her türlü ihtiyacı bizler tarafından karşılanacak.” dedi.

1 yorum yapılmış
  • Bolulu
    29 Temmuz 2021 • 22:27
    O kimsesiz vatandaşlara verileceği söylenen daireleri dağıtırken TC vatandaşı olma şartını aramazsan sende bu vatandaşa ihanet etmiş olursun bunun hesabı mahkemede sorulur
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.