VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÜNER BOLU’YU ADIM ADIM GEZİYOR

30 Temmuz 2021

................................................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, ilçe ziyaretlerine Kıbrıscık’tan devam etti. Kıbrıscık’ta bir coşkulu bir heyet tarafından karşılanan Suat Güner’e, İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, Kıbrıscık İlçe Başkanı Mehmet Bıdaklar, İl Genel Meclis Üyesi Ümit Doğangün ile il ve ilçe teşkilat mensupları eşlik etti.

İlk olarak Kıbrıscık İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Suat Güner’e Kıbrıscık halkı ve partililer yoğun ilgi gösterdi. Büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Güner, ilçe binasında teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi. 2023’ün Cumhuriyetin 100. yılı olduğunu hatırlatan ve 2023’te yapılacak genel seçimlerin bu anlamda ayrı bir önem taşıdığını belirten Güner, “Ülke içindeki muhalif kesim ile dünyadaki Erdoğan karşıtları 2023’te AK Parti’yi iktidardan indirmek için resmen birleşti. Bunu açık açık deklare ederek, ‘2023 seçimlerinde Erdoğan’ı cumhurbaşkanlığından indirmek için muhalefete destek vermeliyiz’ şeklinde açıklamalar yapıyorlar. Dolayısıyla biz de AK Parti Teşkilatı ve AK Parti’ye gönül verenler olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti iktidarına sahip çıkmalıyız. İktidarımızdaki kazanımların kıymetini bilerek bu devamlılığı sürdürmeliyiz. Bunun için de kenetlenerek çok çalışmalı, insanlarımıza gerçekleri ve doğruları anlatmalıyız” ifadelerini kullandı.

“NOTLARIMI ALDIM, GEREKENİ YAPACAĞIM”

AK Parti İl Başkanı Güner, daha sonra yeni Kıbrıscık Kaymakamı Mehmet Kaan Kini’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Güner ve Kaymakam Kini, Kıbrıscık’ın gelişimi ve ilçenin ihtiyaçları noktasında fikir alışverişinde bulundu. Suat Güner, Kaymakamlık ziyaretinin ardından köy ve mahalle muhtarları ile yemekte buluştu. Tek tek söz alarak ihtiyaç, sorun ve taleplerini dile getiren muhtarları dinleyen İl Başkanı Güner, “Birçok ilçemizi ziyaret ettim şimdi de Kıbrıscık’tayız. Her ilçede olduğu gibi burada da bize ilettiğiniz konulara ilişkin notlarımı aldım. Bu sorunların çözümü anlamında gerekli girişimleri gerçekleştireceğim. Birlikte hareket ettiğimiz ve birbirimize sahip çıktığımız sürece her şeyin üstesinden geliriz” diye konuştu. AK Parti heyeti, Kıbrıscık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından kurulan ve işletilen Kıbele Organik Gübre Fabrikası’nı da gezerek Kooperatif Başkanı Ünal Çetin’in fabrika hakkında bilgi aldı. Suat Güner, Kıbrıscık İlçe Emniyet Amirliği’nde görevli polisleri de ziyaret ederek görevlerinde kolaylıklar diledi.

“SABREDEREK VE BİRBİRİMİZE DESTEK OLARAK”

Suat Güner ve beraberindeki heyet son olarak ilçedeki esnafları gezerken, Kadın Kolları Teşkilatı da ilçe pazaryerinde ziyaretler gerçekleştirdi. Esnafları tek tek dolaşarak uzun uzun sohbet eden İl Başkanı Güner, “Aşının yaygınlaşması ile koronavirüs salgını etkisini kaybediyor. Adım adım normalleşmeye geçtiğimiz bu günlerde ticari ve ekonomik hayatta canlanmalar başladı. Devletimiz pandemi sürecinde esnaflarımıza elinden gelen desteği vermeye çalıştı. Sabrederek ve birbirimize destek vererek inşallah tüm dünyayı etkileyen bu salgından ve etkilerinden kurtulacağız” şeklinde konuştu.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.