VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖRNEKBAŞ'TAN SİVAS OLAYINA TEPKİ

11 Ağustos 2021

........................................................

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Sivas Zara’da sözlü saldırıya uğran İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yapılan saldırıyı kınadı. Akşener’e Sivas Zara’da bir kişi tarafından yapılan sözlü saldırıya dair Örnekbaş’tan açıklama geldi. Örnekbaş, “Genel Başkanımıza yapılan saldırıyı kınıyoruz. Genel başkanımızın sonuna kadar ve daima yanındayız” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Sivas Zara’da sözlü saldırıya uğran İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e karşı yapılanları provokasyon olarak adlandırdı.

“KARALAMA EYLEMLERİ YAPILMAKTADIR”

Örnekbaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“İYİ Parti Türkiye’nin cesur insanları tarafından kurulmuştur. Bu güne kadar sümen altı edilmeye çalışılan gerçekleri sakınmadan, çekinmeden ve korkmadan söylemiştir. Ülkemizin içinde bulunduğu koşulları vatandaşımızın gün geçtikçe zorlaşan yaşam koşullarını ve bu duruma sebep olanları hep söyledik söylemeye devam edeceğiz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener partimizin lideri, vatandaşımızın gün geçtikçe ilgisiyle büyüyen siyasi hareketimizin önderidir. Her geçen gün partimize katılım olduğunu gören kimi çevreler siyasi söylemleriyle genel başkanımızla baş edemeyince, söyleyebilecekleri doğru ve tutarlı bir sözleri olmayınca birtakım provokasyanlar ile Genel Başkanımıza yönelik karalama eylemlerine gitmeye çalışmaktadırlar. Şu açıkça bilinmelidir güneş balçıkla sıvınmaz."

SONUNA KADAR YANINDAYIZ

"Gerçekleri ve bu geçekleri korkusuzca söylen başta Genel Başkanımız Meral Hanım’ı ve bizleri korkutamazsınız, yıldıramazsınız, karalayamazsınız! Farklı illerde daha önceden düşünüldüğü ve planlandığı çok belli olan bir takım sözlü sataşmaların bir örneği de Sivas Zara’da yaşanmıştır. Genel Başkanımıza yönelik yapılan provokasyon partimizden nasıl korktuklarının göstergesidir. Bu hareketi planlayan müptezellerin Genel Başkanımıza karşı olan garezi, partimizin bu ülkenin kurtuluş reçetesini tuttuğunun, bu ehliyete sahip olduğunun en büyük göstergesidir. Genel Başkanımıza karşı yürütülmeye çalışılan kara propagandayı kınıyoruz. Genel Başkanımız Sayın meral Akşener’in sonuna kadar ve daima yanındayız.”

7 yorum yapılmış
  • Bolulu
    11 Ağustos 2021 • 07:59
    Bu kadını boşver de Tanju başkan Twitter'da bu olayla ilgili çok güzel yazmış. Herkese okumasını tavsiye ederim
  • Yldz
    11 Ağustos 2021 • 08:14
    Size yapılınca adı karalama oluyor, başkasına yapılınca çok masum bir eylem.
  • Erol
    11 Ağustos 2021 • 09:54
    Fetoyü Fetocuyu gormek isteyen once Saraya bakacak Sonra Akepeye bakacak..Sonra saga sola çamur Atacak..
  • MeralAkenerGerei
    11 Ağustos 2021 • 10:06
    Meral Akşener fetönün truva atıdır. MHPyi ele geçirmeye çalıştı. Olmayınca yeni parti kurdu. https://www.youtube.com/watch?v=VtvhTQQvMiE
  • Bolulu2
    11 Ağustos 2021 • 10:31
    Hiçbir ülkücü demirtaş teröristine eyvallah demez. Öldürsen de demez. Akşener napıyor. İlla kahvaltı yapacam diye tepiniyor. Neden. Çünkü Akşener fetönün projesidir.
  • Meralciyim
    11 Ağustos 2021 • 11:07
    Merale laf söyleyenin alnını karışlarım. Youtuba Meral Akşener Türkçe olimpiyatları diye arattır bak bakalım fetöye neler söylemiş.
  • 1414
    11 Ağustos 2021 • 16:46
    ya sız kımsınız sızden nıye korkacaklar adam dogruları soylemiş 15 de basbakanım demedı mı yurtta sulh cıhanda sulh demedımı meral abla hangı bayraga selam verdıgınız bellı degıl......
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.