VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP YÖNETİMİNDEN ÖZCAN'A TEPKİ

3 Eylül 2021

..................................................................

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın katıldığı bir yayında bir kadınla yaşadığı diyaloğu gülerek anlatmasına "Kabul etmemiz mümkün değil" diyerek tepki gösterdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a bir tepki de partisinden geldi. CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Torun, Özcan'ın şahsi düşüncesinin partiyi asla bağlamayacağını vurgulayarak "Ama toplumun değerlerine aykırı veya toplumun hassasiyetlerini rencide edici hiçbir şeyi kabul etmemiz mümkün değildir." ifadelerini kullandı.
Özcan hakkında bir disiplin soruşturması başlatılıp başlatılmadığına yönelik soru üzerine Torun, "Partinin yetkili kurulları var onlar değerlendirirler, şu an için başlatılmış soruşturma yok" diye konuştu.

"O ZAMAN DA DOĞRU OLMADIĞINI SÖYLEDİK"

Tanju Özcan’ın bir süre önce Bolu Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan yabancı uyrukluların faydalandığı belediye hizmetlerine zam yapılmasına ilişkin önerisi yüzünden eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine Torun, “O zaman da doğru bulmadığımız söyledik. Kendi görüşü olduğunu dile getirdik. Yine aynı şeyi söylüyoruz. Böyle bir şeyi kabul etmemiz mümkün değil. İnsanların hassasiyetlerini bilmek lazım. İnsanların duygularını anlamak lazım. Orada tabii ki espri yapmaya çalışıyor ama bu işin esprisi, şakası veya şunu bunu olmaz” İfadelerini kullandı.

5 yorum yapılmış
  • EmrullahGideroglu
    3 Eylül 2021 • 04:14
    Istismarcılarınıza da aynı tepkiyi gösterdiniz mi.
  • realistinsan
    3 Eylül 2021 • 04:42
    bu adamı size yedirmeyeceğiz yaptığı işleri kimse konuşmuyor mizahtan anlamaz vatanın bütünlüğünden anlamaz insanlar arkasında durmasın zaten geri zihniyetliler sizi
  • Bayram
    3 Eylül 2021 • 03:04
    Partiyi bağlamaz değil herkes CHP zihniyeti diyor biraz yapılan yorumlar a bakarsanız anlarsınız
  • ppolat
    3 Eylül 2021 • 12:35
    Sonunda dincilerin sayesinde baskanimizin basini yediniz.Yuz yil gecse sizden bir cacik olmaz.
  • Gurbetci
    3 Eylül 2021 • 13:26
    Kadınla yaşadığı diyaloğu kabullenemiyorsunuz.lakin hdp ile birlik ve beraber iş birliğine soyunuyorsunuz bukadar kahpelik anca ve anca sizlere yakışır.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.