VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP ABANT'TA KAMPA GİRİYOR

12 Eylül 2021

...........................................................

Cumhuriyet Halk Partisi, Bolu'nun doğa harikası mekanı Abant’ta 1-3 Ekim tarihinde kampa girecek. Kampta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmalarının yanı sıra bazı genel başkan yardımcıları ve genel başkan başdanışmanları da sorumluluk alanları ile ilgili sunumlar yapacağı ifade edildi. 

CHP TBMM Grubu, yeni yasama döneminin başlaması ile birlikte 1-3 Ekim tarihinde kampa girecek. Bolu Abant’ta yapılacak olan çalışma ve değerlendirme toplantılarında, Türkiye’deki güncel siyasetin yanı sıra olası erken seçime yönelik CHP’nin hazırlıkları konuşulacak.

SEÇİME YÖNELİK HAZIRLIKLAR MASAYA YATIRILACAK

Açık ve kapalı oturumlar ile CHP’nin yeni yasama dönemine ilişkin yol haritasının oluşturulacağı toplantılarda, güncel siyasetten ekonomiye, dış politikadaki gelişmelerden olası erken seçime yönelik hazırlıklar masaya yatırılacak. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmalarının yanı sıra bazı genel başkan yardımcıları ve genel başkan başdanışmanları da sorumluluk alanları ile ilgili sunumlar yapacak. Kesin programı ilerleyen günlerde netleşecek olan CHP’nin Abant kampına milletvekillerinin eşleri ve çocukları da katılabilecek.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.